Početna»Novosti»Gordon Remzi spašava restorane na ivici kraha
12.04.2018.

Gordon Remzi spašava restorane na ivici kraha

Novi šou temperamentnog TV šefa počeće da se emituje 13. juna

novost gordon remzi spašava restorane na ivici kraha vinski magazin vino fino
Čuveni šef Gordon Remzi će u šou programu 24 Hours To Hell & Back spasavati restorane na ivici propasti! Prva epizoda nove kulinarske emisije biće emitovana na kanalu Fox 13. juna.

- Emisija će prikazivati Remzija pod velikim pritiskom: napor da spase posrnule restorane, a zajedno sa njima i zaradu ljudi koji vredno rade u ovim lokalima za koje su došla teška vremena, biće jedan od njegov najvećih izazova - rekao je urednik u Foksu Rob Vejd.

Koncept emisije veoma je zanimljiv. Najpoznatiji šef na svetuj dolaziće u restorane u svom specijalnom kamionu koji se po parkiranju delimično rasklapa u izuzetno sofisticiranu pokretnu kuhinju. U ovoj kuhinji Remzi će obnoviti meni restorana kome je podarena još jedna šansa za opstanak, i, naravno, "uterati u red" vlasnike i osoblje na svoj specifičan, veoma temperamentan način. Za sve ovo imaće na raspolaganju samo 24 sata.

- Obećavam vam da će ovaj kulinarski kamp za intenzivnu obuku dati pojmu Pakao na točkovima (Hell on Wheels - tako se zove Remzijeva mobilna kuhinja) sasvim novi smisao - najavio je Remzi.