Početna»Novosti»METRO od sada donosi robu na kućni prag
25.06.2020.

METRO od sada donosi robu na kućni prag

Usluga je omogućena za kupce koji žive na teritoriji Zemuna i Novog Beograda

novost metro od sada donosi robu na kućni prag vinski magazin vino fino
Kompanija METRO Cash & Carry Srbija pridružila se firmama koje su omogućile onlajn poručivanje i isporuku robe i za fizička lica, u cilju efikasne i bezbedne kupovine. Zahvaljujući ovoj usluzi, moguća je brza i jednostavna nabavka iz udobnosti svog doma.

Za sve METRO kupce koji poruče robu u vrednosti od pet hiljada dinara biće omogućena dostava naručenih proizvoda, na teritoriji Zemuna, Altine, Batajnice, Novog Beograda, Bežanijske kose i Zemun polja. Poručene namirnice se isporučuju tri puta nedeljno - ponedeljkom, sredom i petkom, u periodu od 17 do 21h. Isporuka se obavlja u skladu sa svim preventivnim merama i najvišim standardima, ustanovljenim tokom petnaest godina poslovanja METRO-a u Srbiji sa profesionalnim kupcima širom zemlje.

Nova usluga za sve kupce pokrenuta je za vreme vanrednih okolnosti i deo je strategije čiji je osnovni cilj da METRO Srbija svojim kupcima obezbedi kupovinu koja se najbolje uklapa u savremene potrebe i način života. Svi detalji mogu se saznati na ovom linku.