Početna»Novosti»Najbolji šefovi Balkana kuvali u Banja Luci
10.02.2019.

Najbolji šefovi Balkana kuvali u Banja Luci

Jedan od najboljih kuvara na Balkanu, ujedno i šef kuhinje restorana Monogram, Dragan Šljivić, okupio je svojih pet kolega i uz šest kreativnih gangova uklopio vina vinarije Lastar

novost najbolji šefovi balkana kuvali u banja luci vinski magazin vino fino
U prelepom ambijetu restorana Monogram, u Banja Luci, upriličen je nesvakidašnji gastro događaj za poklonike izuzetne kuhinje i vrhunskih vina. Jedan od najboljih kuvara na Balkanu, ujedno i šef kuhinje restorana Monogram, Dragan Šljivić, okupio je svojih pet kolega, vodećih kuvara regiona i uz šest kreativnih gangova uklopio vina vinarije Lastar. Događaj je otvoren sa foa gra kreacijom domaćina i perjanicom vinarije Lastar Sardoneom Lastar 2016, a finiširao sa specijalitetom od srnetine koji se izuzetno uklopio sa Pino Noarom Lastar 2015.

U prepunoj sali restorana Monogram gde se tražilo mesto više i u dobroj atmosferi praćenoj vrhuskim muzičkim programom, ljubitelji vina i dobre hrane su imali prilike da se upoznaju sa tajnama virtuoznih kreacija šefova kuhinja, uparivanjem sa vrhuskim vinima vinarije Lastar i pričom o ovim magičnim vinima levačkog vinogorja.