Početna»Novosti»Otvoren hotel za vinoljupce sa sobama u obliku bačvi!
16.06.2019.

Otvoren hotel za vinoljupce sa sobama u obliku bačvi!

Neobičan hotel je deo slavne portugalske vinarije Quinta da Pacheca i nudi jedinstveno iskustvo u srcu vinske regije Duro

novost otvoren hotel za vinoljupce sa sobama u obliku bačvi vinski magazin vino fino

Hotel u provinciji Duro u Portugaliji, u okviru slavne vinarije Quinta da Pacheca, u potpunosti je posvećen vinu koje je najvažniji proizvod ove slavne regije. Glavna atrakcija hotela je spavanje u bungalovima oblika divovskih bačvi za vino! Ovi fantastični bungalovi napravljeni su od borovog drveta, i poseduju bračni krevet, garderober, tuš i privatnu verandu.

Bungalove su dizajnirali vlasnici hotela, Paulo Pereira i Maria do Seu Gonšalves, a ogromne bačve su replika onih koje se inače koriste u proizvodnji vina u okviru ovog poznatog imanja. Iz bungalova se izlazi pravo u vinograd od 60 hektara, a gosti mogu i da probaju sva vina ove kuće.

- Ovaj hrabar arhitektonski projekat stvoren je da bi još jednom potvrdio svu originalnost vinskog turizma koju nudi naša regija. U idiličnom, romantičnom okruženju, ovi bungalovi obezbediće jedinstveno iskustvo i uvid u prirodu i značaj regije Duro - govore u vinariji Quinta da Pacheca.