Početna»Novosti»Čokoladno veče u SAINT TEN Hotelu
11.01.2018.

Čokoladno veče u SAINT TEN Hotelu

Ljubitelji poslastica uživali su u dezertima vlasnika i glavnog poslastičara beogradske Mandarine, Krsta Radovića, koji je ujedno i zvanični ambasador brenda Callebaut

novost Čokoladno veče u saint ten hotelu vinski magazin vino fino
U butik hotelu Saint Ten u saradnji sa renomiranim brendom najfinije belgijske čokolade, Callebaut, 10. januara održan je poseban događaj: Chocolate is Forever. Ljubitelji poslastica uživali su u prepoznatljivim dezertima vlasnika i glavnog poslastičara beogradske Mandarine, Krsta Radovića, koji je ujedno i zvanični ambasador brenda Callebaut. Posebno za Saint Ten hotel, Krsto je osmislio tri kolača unikatnih ukusa, koji će se od danas prodavati samo u hotelu.

Gosti događaja su takođe imali priliku da ispijaju čokoladne koktele poznatog belgijskog Callebaut majstora čokolade Marka Pukea i slade se njegovim poznatim pralinama najrazličitijih ukusa. Na šestom spratu hotela u posebnoj tzv. Multifunkcionalnoj sobi iza zatvorenih vrata gosti su uz posebnu pozivnicu mogli da zavire u Mystery Ruby svet, u kom su uživali u najnovijoj, četvrtoj, vrsti čokolade koja za javnost predstavljena do sada tek na par lokacija u svetu – prirodno ružičastoj čokoladi zvanoj Ruby - i njenom laganom i blago voćnom ukusu.

- Zahvaljujemo se partnerima na ukazanom poverenju i sjajnoj saradnji. Odužićemo se onim što najbolje umemo: inovacijama, kreativnošću, kvalitetom, pouzdanošću i bezbednošću naših proizvoda. Što se tiče ove divne saradnje sa hotelom Saint Ten - čokolada se moze dobro upariti sa vrhunskim vinom i pivom... ali je najbolje kada se upari sa jedinstvenim ambijentom i istorijom koji poseduje ovaj objekat - rekao je generalni direktor kompanije BarryCallebaut za Jugoistočnu Evropu, Stojan Kemera.