Početna»Novosti»Promovisani Karizma hoteli na 41. Sajmu turizma
05.03.2019.

Promovisani Karizma hoteli na 41. Sajmu turizma

Brojnim zainteresovanim posetiocima dočarana je ponuda koja je ovim povodom bila 30 odsto povoljnija za Karismine all inclusive hotele u Crnoj Gori

novost promovisani karizma hoteli na 41 sajmu turizma vinski magazin vino fino
Karisma Hotels Adriatic grupacija uspešno je učestvovala na 41. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu, koji okuplja zaposlene u oblasti u turizma iz čitavog regiona, i trajao je od 21. do 24. februara. Brojnim zainteresovanim posetiocima dočarana je ponuda koja je ovim povodom bila 30 odsto povoljnija za Karismine all inclusive hotele u Crnoj Gori. Predstavljeni su hoteli: Holiday Village Montenegro, The Long Beach Hotel Montenegro u Ulcinju, kao i Wind Resort u Baru.

Karisma je predstavila osveženu ponudu juga Crne Gore, kroz ponude svojih hotela. Jedini all inclusive hotel s tri zvezdice u Crnoj Gori - The Long Beach Hotel Montenegro, nalazi se na Velikoj plaži i gostima pruža nezaboravan užitak u savremeno opremljenim, nedavno renoviranim sobama. Drugi hotel ove grupacije je Holiday Village Montenegro, all inclusive kompleks sa četiri zvezdice, idealan je za one koji žele svim čulima osetiti čari savršenog odmora. Ukusna hrana, ljubazno osoblje, brojni sadržaji kako unutar, tako i van hotela, su samo neke od stavki, koje preporučuju baš ovaj hotel za idealnu destinaciju za leto.

Wind Resort, luksuzni all inclusive rizort sa četiri zvezdice, savršen je za one koji maštaju o romantičnom kutku za ispunjen odmor. Gosti mogu posmatrati nezaboravan zalazak sunca u dva bazena sa morskom vodom, kao i savremenim wellness-om. Neizostavno se mora spomenuti i hrana, koja je napravljena od najsvežijih namirnica, te odgovara svim navikama u ishrani.

Brojne nagrade, koje je Karisma dobila od početka ove godine, svedoče o kvalitetu i prepoznatljivosti ponude ove grupacije na svjetskom nivou. Već dvie godine Karisma uspešno posluje u Crnoj Gori, a za to vreme otvorena su dva hotela u Ulcinju, što je vratilo nekadašnji sjaj Ulcinjskoj rivijeri. Ova grupacija, koja je već 20 godina lider na svetskoj hotelijerskoj sceni, predano radi da gostima, koji se odluče za dobro poznatu destinaciju - Crnu Goru, omogući uživanje u luksuzu koji je u skladu sa svetskim standardima.