Početna»Novosti»Treći Viski sajam predstaviće više od sto etiketa!
19.11.2018.

Treći Viski sajam predstaviće više od sto etiketa!

Duga tradicija, poreklo i duh ovog napitka organizatore su inspirisali da posetiocima ponude raznovrsni program tokom kojeg će kroz zabavu približiti deo viski kulture

novost treći viski sajam predstaviće više od sto etiketa vinski magazin vino fino

U SubBeernom centru, Cetinjska 15, Beograd, 24. i 25. novembra održaće se treći Viski sajam. Da ljubitelja ovog pića ima sve više u Srbiji, govori broj posetilaca, kao i neprekidan rast broja izlagača i brendova viskija. Od pedeset vrsta viskija koliko ih je bilo izloženo na prvom, do blizu sto etiketa na drugom izdanju sajma, organizatori kažu da su došli do izdanja sa najraznovrsnijom ponudom do sada.

Vodeći srpski uvoznici i proizvođači predstaviće široki portfolio brendova. Bogati program sajma nudi degustaciju više od sto vrsta viskija a svi posetioci biće u mogućnosti da se bolje upoznaju sa kulturom i istorijom vekovima starog pića.

Duga tradicija, poreklo i duh ovog napitka organizatore su inspirisali da posetiocima ponude raznovrsni program tokom kojeg će kroz zabavu približiti deo viski kulture. Pored neizbežnog zabavnog dela i ovaj sajam imaće edukativni karakter upoznavanjem publike sa svojevrsnom kulturom ovog čuvenog alkoholnog pića. Kao i prethodnih godina kroz predavanja i radionicesvi zainteresovani će se bliže upoznati sa tradicijom, poreklom, razlikama među vrstama viskija, kao i kako da iskoriste maksimum iz svake čaše viskija. Whisky Fair je jedinstvena prilika da se pored degustacije, proba i hrana koja u sebi sadrži viski, ali i tradicionalna jela zemalja iz kojih nam viski dolazi.

Celodnevni program i ove godine posetiocima nudi zabavu u vidu raznovrsnih aktivacija kao što su blackjack i bilijar, a kao i prošle godine sve bradonje očekuje i berbernica. Na sajmu ćete imati mogućnost da postanete vlasnik i originalne majice brenda DechkoTzar, srpskog dizajnerskog dvojca Braća Burazeri, koji na kreativan način vezuju Whisky fair i Beograd. Za muzički program i dobru atmosferu biće zaduženi Duo Gitarinet i DJ Ognjen Krstić.

Prvog vikenda u decembru organizovaće se i Aukcija otvorenih flaša, tokom koje će posetioci imati priliku da kupe otvorene flaše sajamskih velikana po znatno povoljnijim cenama.

Deo prihoda od ulaznica i aktivacija doniraće se za podršku aktivnostima promovisanja odgovorne konzumacije alkohola.
Cena ulaznice za jedan dan sajma je ista kao i prethodnih godina – 350 dinara, a radno vreme sajma je u subotu, 24. 11. od 12 do 2h, i u nedelju 25.11. od 12 do 20h.