04.06.2019.
Veče francuske hrane i vina u restoranu Langouste
Gost čuvenog restorana je vinska kuća Dourthe iz Bordoa
U sredu, 5 juna u restoranu Langouste šef Gijom Iskandar i gost iz Francuske koji predstavlja vinsku kuću Dourthe iz Bordoa, Vasil Delu, prirediće nezaboravan gastronomski doživljaj. Posredi je uparivanje vrhunskih vina sa izvanrednom hranom u izvedbi jednog od najboljih šefova u Srbiji.
U okviru ove gastro avanture gosti će moći da probaju šest izvrsnih vina iz srca najpoznatije vinske regije na svetu. U vinskoj karti ove večeri naći će se:
Canard-Duchêne
Blanc de blancs
Canard-Duchêne Charles VII
Blanc de noirs
Château La Garde Blanc
10% Sémillon, 90% Sauvignon blanc 2014
Château La Garde, Rouge
AOC Pessac-Leognan
2010, 2011
Château Belgrave
Grand Cru Classe, Haut Medoc 2010, 2011
Château Grand Barrail Lamarzelle Figeac
Saint Emilion Grand Cru
2011
Rezervacije za večeru koja počinje u 19:30h moguće je obaviti preko telefonskog broja 011-32-83-680. Cena po osobi je 12.000 dinara.