MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Magazin
»
Magazin Vino&Fino broj 28
BROJ 28
Decembar 2017.
Izdvajamo iz broja 28:
Oni su obeležili godinu za nama
Tradicionalne godišnje top liste
Penušava razglednica iz Šampanje
Degustacija šampanjaca
Gastronomska kvinta
Praznična gozba uz recepte najboljih kuvara regiona
Broj 43
Decembar 2021.
Izdvajamo:
Jubilarne nagrade
Vinarije decenije, vino decenije, restoran decenije
Domaća scena i dalje grabi napred
Top liste crvenih, belih, roze, penušavih i slatkih vina
Ugostitelji, hvala!
Gastro retrospektiva 2021.
Broj 42
Decembar 2021.
Izdvajamo:
Vino je ogledalo teroara
Intervju: Darko Matijašević
Izdržljiva loza koja je osvojila svet
Priča o kaberne sovinjonu
Raznovrsno, ukusno i drevno
Razglednica iz Gruzije
Broj 40/41
Avgust 2021.
Izdvajamo:
Sva lica belog sovinjona
Sorta koja je osvojila planetu
Pršuta i sve njene tajne
Priča o čuvenom delikatesu
Dišem i spavam sa vinom
Intervju sa Mladenom Dragojlovićem
Broj 39
Decembar 2020.
Izdvajamo:
Ljudi i vina koji su obeležili minulu godinu
Godišnje nagrade magazina Vino & Fino
Dokazi su u mehurićima
Penušava vina Srbije
I nije tako loše, zar ne?
Gastro retrospektiva
Broj 38
Novembar 2020.
Izdvajamo:
Priča o prokupcu
Upoznajte srpsku autohtonu sortu
Teran je sledeća velika stvar!
Intervju: Đanfranko Kozlović
Zašto biste odolevali?
Gastro kritika: Restoran Avala
Broj 37
Septembar 2020.
Izdvajamo:
Tajna vulkanskih vina
Šta povezuje Santorini, Azorska ostrva i Mađarsku?
Plašila sam se Mišelina!
Ekskluzivni intervju sa Anom Roš
Šansa za smederevku
Stara sorta spremna za novi život