Početna»Gastro vodič»Restorani»Mali Vrabac
04.03.2019.

Mali Vrabac

restoran mali vrabac vinski magazin vino fino
Skadarska 34
069/187-22-52
www.malivrabac.rsNagrađivani šef, vrhunska usluga i dobra tamburaška muzika: ovo su tri glavna aduta Malog vrapca, skadarlijskog restorana koje je, kako kažu vlasnici, idealno i za boeme i za porodične i poslovne ljude.

Hrana koja izlazi iz kuhinje Malog vrapca je delo kuvara Miloša Jovanovića, predsednika Upravnog odbora Asocijacije šefova kuvara Srbije. Ovaj šef je sa samo 21 godinom svojevremeno postao najmlađi šef kuhinje u Beogradu, a radeći po najelitnijim restoranima Kipra, Italije i Španije stekao je ogromno iskustvo u radu.

Ono po čemu je Miloš nadaleko čuven jeste njegova tendencija za izborom najkvalitetnijih namirnica, kao i neverovatna kreativnost pri serviranju hrane na tanjir. Miloš često voli da kaže „tanjir mora da namiguje i da priziva gosta da sve pojede“. Na osnovu ove rečenice, mi smo sigurini da će svi gosti Malog Vrapca izaći prezadovoljni i puni pozitivnih utisaka.
Kao šef kuhinje u Malom vrapcu Miloš Jovanović je osmilsio jelovnik sa velikim brojem specijaliteta koji su prethodno potvrđeni na mnogobrojnim takmičenjima - tu su ćevapi "Mali Vrabac", istoimene kobasice i biftek i mnoga druga jela koje se u ovom restoranu mogu probati u jedinstvenoj interpretaciji.