Početna»Gastro vodič»Restorani»Mozzarella Osteria
03.09.2020.

Mozzarella Osteria

restoran mozzarella osteria vinski magazin vino fino
Pred letnju sezonu, novobeogradski restoran Osteria Mozzarella lansirao je novi jelovnik koji potpisuje šef kuhinje, iskusni Dejan Stanković. Zvezde novog menija su prava, gurmanska mesna jela: svinjski vrat na pasulju i teletina, „bez premca“. Mada, kako kaže Stanković, gosti ovde rado jedu i riblje specijalitete. Inače, ovaj restoran već četiri godine uspešno posluje upravo zahvaljujući posvećenom vlasniku i iskusnom ugostitelju Ivici Matoviću, menadžeru Željku Pavloviću i iskusnom šefu kuhinje. Oni su učinili da ovo mesto postane nezaobilazno na ugostiteljskoj mapi Beograda.

Dejan Stanković već trideset godina profesionalno se bavi kulinarstvom, a u pripremi autentičnih italijanskih jela koristi samo kvalitetne namirnice. Paste pravi ručno, a restoran je poznat po tome što na zahtev gosta, svaka pasta može da se pripemi u koturu parmezana koji ne sme biti mlađi od 24 meseca.

Osteria Mozzarela ima mesta za 60 gostiju unutra i za isto toliko u bašti, gotovo uvek popunjenih, pa je rezervacija više nego preporučljiva.

Mozzarella Osteria
Uroša Martinovića 31, Beograd
069 750300

www.mozzarella.rs