MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Na sajmu Wine Vision mogu se predati uzorci vina za Dekanterove nagrade
Vina će moći da se predaju na štandu magazina Decanter, tokom sva četiri dana najvećeg vinskog sajma u regionu
Srbija ima prvog kandidata za titulu Master Sommelier!
Dragiša Damljanović stekao je titulu Advanced Sommelier i stekao pravo da polaže najteži ispit u somelijerskom svetu
Bogat program Nedelje italijanske kuhinje u svetu
Na uvodnom događaju na Palilulskoj pijaci ambasador Italije Luka Gori posebno je istakao učešće više od 70 italiijanskih vinarija na sajmu Wine Vision by Open Balkan
Gastro pregled: Mišlenove zvezdice se teško dobijaju a lako gube
Čuveni njujorški omakase restoran Masa izgubio je jednu Mišlenovu zvezdu, pokazavši da u univerzumu najčuvenijeg vodiča ništa nije zagarantovano
Sedam stvari koje ne smete da propustite na sajmu Wine Vision by Open Balkan
Majstor i Margarita od sada i na Novom Beogradu
I u novoj, trećoj po redu piceriji, koncept je isti kao i do sada - odlične i prave napolitanske pice sa pravim, kvalitetnim italijanskim sastojcima i još po neki zalogaj i poslastica
Zimska simfonija ukusa - od Francuske do srpskih planina
Novi jelovnik u Puter Fine bistrou opravdava sva očekivanja, koja su nam svakako bila visoka
Wine Vision - Schedule of workshops and masterclasses
Put oko vinskog sveta za dva dana: masterklasovi sajma Wine Vision by Open Balkan
Detaljna satnica pratećeg programa najvećeg vinskog događaja u regionu
Srbija u punom sjaju na ProWine Shanghai 2025
Rasprodati masterklasovi, štand za kojim se svi okreću i autentični ukusi – najbolji nastup Srbije do sada na prestižnom sajmu vina u Kini
Četvrti Wine Vision by Open Balkan - najbolji do sada!
Sajam Wine Vision by Open Balkan (22-25- novembar) predstavlja stotine vinarija iz celog sveta i pruža priliku za dubinski uvid u stanje globalne vinske kulture
(Ne)obični beogradski barovi
U aktuelnom broju magazina Outstanding Serbia donosimo prikaz beogradskih barova koji, osim što su dobri, imaju i specijalan "tvist" koji ih izdvaja na sceni.
Novo poglavlje u kuhinji restorana Langouste – Chef’s table
U renoviranom restoranu, Marko Đerić i njegov tim pripremaju i služe specijalni meni koji se priprema pred gostima
Mesara Morava preselila se na Palilulsku pijacu
Kako kažu vlasnici, to i nije promena lokacije već povratak na mesto gde je sve i počelo davne 1984. godine kada je i osnovana mesara Morava
Prokupac i druge regionalne sorte u novom broju Dekantera
U tekstu koji je priredila Kerolajn Gilbi MW, vodeći stručnjaci za vina Centralne i Istočne Evrope napisali su pojedinačne tekstove o sortama koje definišu regionalni vinski identitet
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»