MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
15.03.2024.
AUTOHTONA VINA IZ SRBIJE NA SAJMU PROWEIN
Kerolajn Gilbi MW predstavila je sjajnu selekciju srpskih vina od lokalnih sorti
02.09.2025.
Kod Piroćanca: ljubaznost, tradicija i kvalitet
31.08.2025.
Hard Rock Cafe stiže i u Beograd!
31.08.2025.
800 trkača dolazi na Župsku vinsku trku
29.08.2025.
Aleksandar Matejić: Vranac zaslužuje veću popularnost
28.08.2025.
Zatvorila se dorćolska picerija Ciao Andiamo
28.08.2025.
Na vrhovima talasa
27.08.2025.
Uskoro počinje Los Silos Burger Fest
26.08.2025.
Premijerno je predstavljena Princeza na zrnu grašca
25.08.2025.
Hrana za dušu
22.08.2025.
Vina iz Srbije ponovo na stolu Džejmsa Saklinga!
Mladen Dragojlović, priznati enolog, po treći put je lično predstavio svoja vina čuvenom kritičaru u njegovom domu u Toskani
22.08.2025.
Robert Gorjak: Cene su prepreka za srpska vina
Pet pitanja za najpoznatijeg vinskog eksperta iz Slovenije
22.08.2025.
Odabrano pedeset izvrsnih vina sa Fruške gore
Rezultati će biti proglašeni na ceremoniji u Vili Stanković u Čortanovcima, gde se poslednje subote u avgustu održava Fruška gora Wine Show
21.08.2025.
Rod Smit MW: Žilavka ima mesto na svetskom tržištu
Ove godine Salon je imao i specijalnog gosta, uvaženog sudiju Roda Smita MW kome je pripala čast da zajedno sa domaćinom otvori ovogodišnji Salon
19.08.2025.
Jedi da bi uživao, a ne da bi preživeo!
Brija-Savaren nas je učio da unos kvalitetnih namirnica i gastronomsko uživanje vode ka poštovanju principa kojim se on vodio u pisanju svih svojih dela o gastronomiji - a to je da ne jedemo da bi preživeli već da bi uživali
18.08.2025.
La Boulangerie: i ukus i estetika
U poslednjih nekoliko meseci najviše nam je privukla pažnju nova La Boulangerie lokacija, smeštena u hotelu Bristol, koja je vrlo brzo postala trendesetersko mesto
15.08.2025.
U visokim potpeticama ka vrhu
Gastronomska scena u Srbiji sve je bolja iz godine u godinu, a Puter Fine Bistro je odličan primer za ovaj stalan uspon
11.08.2025.
Tuna: Ferari okeanskih dubina
Poštovanje prema tuni podrazumeva i gastronomsku veštinu i erudiciju, i svest o neophodnosti očuvanja ove ribe za budućnost
07.08.2025.
Trebinje slavi žilavku
Od 2017. godine od kad se manifestacija održava, Salon je ugostio više od 10.000 posetilaca
prikaži sve