MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
01.02.2023.
DEKANTER U NOVOM BROJU PISAO O SRBIJI NA 15 STRANA!
Odlična vest za naše vinarstvo
01.06.2023.
Gastronomski raj na bregu iznad Dunava
01.06.2023.
Nanočestice zlata za bolju aromu vina
31.05.2023.
Novi početak splava Viva
30.05.2023.
Najbolja vina, autentična hrana, i gosti iz celog sveta
27.05.2023.
Gastro pregled: Idete li u hotelske restorane?
26.05.2023.
Udruženje Balkanska vina - novi most saradnje
25.05.2023.
GROW du Monde ove godine u Hrvatskoj
25.05.2023.
Bagrina: cvetna tajna istočne Srbije
24.05.2023.
Vino, kotlići, smeh i fruškogorski drumovi
24.05.2023.
Desetodnevna fešta u slavu burgera
Desetodnevna fešta predstavlja burgere i burger kulturu, uz deo klasičnog američkog BBQ-a
23.05.2023.
Nova knjiga o Bordejnu uskoro u našim knjižarama
Bez presedana po obimu i duboko intimnom uvidu u njegov život, ova Bordejnova biografija jedinstveno je svedočanstvo o izuzetnom čoveku, ispisano rečima ljudi koji su činili njegov svet
22.05.2023.
Vino, more i dobre vibracije
Nakon devet deševanja u potpunosti posvećenih vinskoj eleganciji, došlo je vreme, navode organizatori, da SuperWine svojim desetim izdanjem i zvanično potvrdi da je iz avangarde prešao u klub klasika
21.05.2023.
Vinski spektakl u srcu Zrenjanina
Na četvrtom Banatskom festivalu vina, svoje etikete predstavilo je više desetina vinarija iz Srbije i regiona, na zadovoljstvo zaista velikog broja posetilaca
20.05.2023.
Gastro pregled: Koliko se isplati rad na moru?
Ide leto, a sa njim i ugostiteljski radnici se iz Srbije sele na more. To je trend koji se bukvalno ne menja - u minut do 12, pred letnju sezonu u gradu, konobari, barmeni i kuvari daju otkaz u lokalima u kojima su čak u stalnom radnom odnosu
19.05.2023.
Ugostiteljstvo u Beogradu se dramatično promenilo!
Povodom šestog rođendana restorana Endorfin, pitali smo vlasnika Miloša Vukšića da nam, simbolično, odgovori na šest pitanja o ugostiteljstvu
19.05.2023.
Lansirano mleko Barista – za savršenu kafu
Kako navode u Mlekari Šabac, iskreni ljubitelji kafe sa mlekom i vrsni poznavaoci ovog omiljenog napitka u celom svetu i te kako prave razliku u izboru mleka koje koriste za pripremu.
18.05.2023.
Na Mišlenove zvezdice mislim dok se brijem
Za Srbiju možda zato nema većeg komplimenta, nego da jedan rođeni Francuz smatra da imamo kompleksnu gastronomiju, bogatstvo različitih kuhinja i potencijal za koji kaže da ni izbliza nije iskorišćen
18.05.2023.
Vinska fotografija godine snimljena je u Burgundiji
- Na ovoj fotografiji nema glamura – kaže Kerolajn Kenjon, jedan od osnivača nadmetanja Pink Lady Food Photographer of the Year, a u okviru koga se bira i najbolja vinska fotografija
prikaži sve