MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
15.03.2024.
AUTOHTONA VINA IZ SRBIJE NA SAJMU PROWEIN
Kerolajn Gilbi MW predstavila je sjajnu selekciju srpskih vina od lokalnih sorti
18.03.2024.
Rasmus Munk pravi večeru na ivici svemira
16.03.2024.
Vuk Štefanović: Vinska kultura ne sme biti snobovska
16.03.2024.
Bil Guld doveo je Yebiga rakiju i u Srbiju
14.03.2024.
Upozorenje naučnika: Kamamber i bri u opasnosti
13.03.2024.
Srpska vina ponovo zablistala na sajmu ProWein
12.03.2024.
Salon odabranih vina: Sjajna vina i mlada publika
11.03.2024.
Autohtona vina iz Srbije na sajmu ProWein
11.03.2024.
Sto mu japanskih kupusa: istina o vasabiju
09.03.2024.
Tomislav Ivanović: Stranci traže lokalno i autentično
09.03.2024.
Gastro pregled: Mali jubilej bistroa velikog srca
Iva od početka ima jasan koncept i pravac kojeg se drži. Gostima nudi interpretaciju balkanske kuhinje kroz lokalne ukuse i moderne tehnike pripreme za cene koje su i dalje sasvim razumne
08.03.2024.
Zlatna vina Srbije predstavljena na Dedinju
- Ljudi su došli, svi su zadovoljni, otvorili smo još jedno novo, ekskluzivno vinsko mesto u Beogradu - prvi su utisci Mirka Rnjaka, jednog od organizatora Salona
08.03.2024.
Outstanding Serbia 9: Dunav, kafane i retke loze
Outstanding Serbia by Vino & Fino nalazi se na svakom sedištu u avionima Air Serbia, na redovnim i čarter letovima, kao i u business lounge-u na Aerodromu Nikola Tesla
08.03.2024.
Metju Horki: Vau, ova vina su dobra!
Tokom poslednjih osam godina, držao sam prst na pulsu srpske vinske scene. Kako su vinari sticali sve više iskustva, vina su napredovala
07.03.2024.
Zlato na Mundus Vini za prokupac iz Podruma Pevac
Iako su svojevremeno rakije bile u prvom planu, vina iz Podruma Pevac veoma brzo napreduju na međunarodnoj sceni, osvojivši u proteklih nekoliko godina više zlatnih i srebrnih medalja na najprestižnijim međunarodnim takmičenjima
05.03.2024.
Digitalno rešenje za borbu protiv poznog mraza
Senzori će biti instalirani na šest vinograda, raspoređenih širom Istočnog Saseksa, Zapadnog Saseksa, Oksfordšira i Sarija, kako bi se procenio rizik od mraza na mikro nivou
05.03.2024.
Ručak koji slavi žene
Ručak u restoranu OMB počinje u 16 sati i traje do 20 časova, i gostima nudi bogat švedski sto
04.03.2024.
Fino iz Putera, vino iz Šumadije!
Sva jela na večeri 7. marta potpisuje šef kuhinje Puter bistroa, talentovani Vladimir Popović, a pratiće ih vina iz butik vinarija Šumadije
02.03.2024.
Vuk Vuletić: Poslednji put se takmičim
Pre nekoliko dana, sa Vukom Vuletićem smo se sreli kod njega, u Pinot-u, sjajnom bistrou koji je ove godine dospeo i na Mišlenovu listu preporučenih restorana
prikaži sve