MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
15.03.2024.
AUTOHTONA VINA IZ SRBIJE NA SAJMU PROWEIN
Kerolajn Gilbi MW predstavila je sjajnu selekciju srpskih vina od lokalnih sorti
30.04.2025.
Osam 'best buy' vina za prvomajski piknik
29.04.2025.
Pohod stazama crnogorske kratošije - i ne samo nje
28.04.2025.
Na Salašu 137 izabrana najbolja vina od sile
28.04.2025.
Vinski festival velikog srca
27.04.2025.
Gastro pregled: Kako je bilo na dodeli nagrada čuvene 'žute knjige'
24.04.2025.
Dodeljene su Gault & Millau nagrade za 2025!
23.04.2025.
Pizzeria Di Karpuzzi - Napulj u srcu Dorćola
22.04.2025.
Japanskom metodom do savršenog brancina
22.04.2025.
Vinski svet treba istraživati otvorenog uma
21.04.2025.
Šeri: vremeplov u boci
Čuveno vino iz Heresa u Španiji ima tradiciju koja seže sve do drevnih Feničana, a inspirisalo je, doduše ne u savremenom, ojačanom obliku, i Vilijema Šekspira
17.04.2025.
Salon 5a postao S5 by Angie
Promenu u nazivu restorana prati i novi degustacioni jelovnik inspirisan prolećem
17.04.2025.
Proglašeni su trofeji i medalje ocenjivanja Vinistra
Po oceni sudija, najbolja malvazija prispela na ovo izuzetno ugledno takmičenje je Justina 2019, malvazija istarska vinarije Ivana Damjanića iz Fuškulina
16.04.2025.
Spremite se za novi festival džina u Beogradu!
Prvi GinCredible - Beogradski festival džina zakazan je za subotu, 24. maj 2025, i ne možemo da dočekamo da vidite šta smo vam pripremili
16.04.2025.
Prvi nastup srpskih vinarija na sajmu ProWine u Tokiju
Na zajedničkom štandu Srbije izlaže ukupno osam kompanija – sedam vinarija i jedna destilerija: Aleksandrović, Zvonko Bogdan, Atelje Šapat, Podrum Pevac, Lastar, Matijašević, BT Winery i destilerija Zarić
15.04.2025.
Kerolajn Gilbi MW: Vinari, sredite svoje vebsajtove!
Najbolja boca vina je ona koja je prodata, a ponovljena prodaja je još važnija i vinarije mogu da joj doprinesu tako što će se povezati sa kupcima, potrošačima, medijima, pa čak i influenserima
14.04.2025.
Salon Vinoljubac: 40 pogleda na vinske tajne Srbije
Sve u svemu – četrdesetak brižljivo odabranih etiketa, uz preporuku organizatora da im se posveti tri sata metodične degustacije
11.04.2025.
Šef Nikola Šorak u finalu globalnog nadmetanja
Zahvaljujući kompleksnom jelu sa kojim se predstavio, Šorak je ušao u u izbor za globalno finale kao jedini predstavnik Srbije na ovom prestižnom takmičenju
11.04.2025.
Jedna zvezda je super, ali dve su bolje!
Sve što stane u karijeru dugu 20 godina proletelo mu je pred očima kada je čuo vest da je dobio Mišlenovu zvezdu, vest koju je dočekao u blagom šoku, sa suzama u očima
prikaži sve