MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
15.03.2024.
AUTOHTONA VINA IZ SRBIJE NA SAJMU PROWEIN
Kerolajn Gilbi MW predstavila je sjajnu selekciju srpskih vina od lokalnih sorti
07.10.2024.
Svako može da razlikuje loše od dobrog vina
07.10.2024.
Decanter u Beogradu prima uzorke za takmičenje
04.10.2024.
Nezaustavljivi put ka vrhu
04.10.2024.
Biodinamika: pseudonauka i ritual?
03.10.2024.
Novosadska Tramontana među 100 najboljih picerija na svetu
02.10.2024.
Salaš kod Stare Dunje - izbor broj 1 za svetske putnike
02.10.2024.
Najbolja kalifornijska vina stižu u Fleur de Sel
30.09.2024.
Hotelu Grand Kopaonik nagrada za kampanju
30.09.2024.
Kraljica 14 među 25 najboljih žestokih pića na svetu
29.09.2024.
Eat Belgrade: Zamamni mirisi i vizije budućnosti
Radionice, degustacije, uživanje u dobroj hrani na platou ispred Silosa, druženje kraj Dunava, jurenje stvari koje je oduvao vetar, smena tri godišnja doba u jednom danu, gostovanja slavnih lica iz gastro sveta, kraft piva, impresivne rakije, mehurići u čašama...
27.09.2024.
Kako upariti rakiju sa hranom?
Radionica će trajati od 15:30-16:30, a na njoj će učestvovati Ilija Malović i Zoran Radoman, priznati autoriteti za rakiju i autori veoma popularnog bloga Rakija, uglavnom
27.09.2024.
2 miliona dinara prikupljeno na 5 Star Dinner!
Na humanitarnom gala događaju 5 Star Dinner, održanom u četvrtak, 26. septembra u restoranu The Square u okviru hotela Square Nine, prikupljeno je 2 miliona dinara, a novac će biti i ove godine uplaćen Svratištu za decu ulice koje radi pri Centru za integraciju mladih
26.09.2024.
Rod Smit MW na čelu Institute of Master of Wine
U jednoj od prvih javnih reakcija nakon nezvanične vesti o promeni na vrhu Instituta, Rod Smit MW kaže za Vino & Fino da mu je ambicija da u klimi globalne nesigurnosti njegova kuća održava snažne veze sa vinskom planetom
26.09.2024.
Od tartufa do čekanja na Mišlenove zvezdice
Donosimo vam program panela u Sali 2 Silosa, sa četiri uzbudljiva razgovora na sasvim različite i intrigantne teme.
26.09.2024.
Predstavljeni odabrani delikatesi i vina iz Španije
Preko dvadeset izlagača u saradnji sa lokalnim uvoznicima predstavilo je više od 50 vina iz renomiranih španskih vinskih regiona
25.09.2024.
Pet dana fenomenalnih menija, kulinarskih zvezda, dobrih filmova...
Dani pred nama biće u znaku vrhunskog kuvanja, zanimljivih gostiju i, pre svega, svesti da je Beograd postao istinska gastronomska metropola
24.09.2024.
Belgrade Wine Week: vinski festival u srcu grada
Festival Belgrade Wine Week ove godine donosi zanimljiv spoj umetnosti, prirode i vrhunskih vina kroz niz pažljivo osmišljenih događaja
24.09.2024.
Stara jela za novo doba
Učesnici, svaki za sebe, u svom radu spajaju nasleđe predaka i savremen odnos prema promociji tradicije
prikaži sve