MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Objavljen detaljni program Novosadskog salona vina
Organizatori Salona i njihovi ugledni gosti provešće posetioce kroz različite vinske stilove i regije, a ceo program možete pogledati na flajeru Novosadskog salona vina
Evropska vinska elita ovog meseca dolazi u Novi Sad!
Novosadski salon vina koncipiran je tako da ljubiteljima vina, ugostiteljima, somelijerima i vinskim profesionalcima otvori prostor da se na najbolji način upoznaju sa aktuelnom produkcijom i ponudom na domaćem tržištu, pa će se zato na jednom mestu okupiti vinari i vinski profesionalci koji se bave prodajom vina ili vinskom kulturom uopšte
Brus Vilis zaštitno lice brenda Hell Energy
Spot napušta ranije stereotipne elemente u reklamama za energetska pića, kao što su automobili, brzina ili ljudi koji se zabavljaju. Posle brojnih konsultacija i priprema, spot je snimljen u Njujorku početkom 2018. godine
Ekskluzivna vinska večera u restoranu Enso
U prodaji je novi roze Breda Pita i Anđeline Džoli!
Roze iz nove berbe ušao je u prodaju pre nekoliko nedelja. U pitanju je kupaža grenaša, širaza, sinsoa i vermentina. Na etiketi i dalje stoji: "flaširali Džoli, Pit i Perin", kao i u svakoj berbi od 2013. godine
Gastro art vikend u restoranu Credo
Ovom prilikom, vodimo Vas kroz neverovatne regije Evrope: posetićemo plaže Santorinija, osetiti mediteranske vetrove Đulijanove i tražiti najbolju atmosferu Beograda - najavljeno je iz restorana Credo
Gladni kenguri uništili vinograd u Australiji
zlosrećni vlasnici vinarije Maipenrai morali su da prihvate istinu da će im, usled navale gladnih kengura koji su prošlog oktobra napali zasade vinove loze i oštetili ih do te mere da je rast bobica u potpunosti onemogućen, ovo biti jako loša godina
Stigao je Expert margarin - nešto novo iz Dijamanta!
Bilo da spremate slatke ili slane poslastice ili želite da osetite ponovo mirise slatkog voća iz lenje pite, neodoljive čokolade sa omiljenih ledenih kocki, peciva, torte, biskvite, kolače za ukuse koji se pamte, nezamenljiv sastojak je Expert margarin
Džensis Robinson: Liban postaje prava vinska zemlja!
Uprkos neprestanim i vrlo glasnim podsećanjima da se, samo nekoliko kilometara od vinograda u dolini Beka, vodi rat u Siriji, na ovom tlu dešava se eksplozija sasvim druge vrste, ona koja se tiče proizvodnje vrhunskih vina - navela je Džensis Robinson
Kina zadala snažan udarac američkim vinarijama
Proizvodi koji su u trenutku odluke Pekinga da uzvrati plotun ispaljen u trgovinskom ratu bili na putu ka kineskim lukama i aerodromima sada se nalaze u svojevrsnom trgovinskom "čistilištu"
Ukusi Srbije i regiona u hotelu Metropol palas
Slana zadovoljstva biće u znaku pršute, domaćih kobasica, slasnih i krckavih čvaraka, a sve to uz čašu pravog domaćeg piva! Tu će biti i domaći kolači i tradicionalni džemovi
Najbolji kuvar u Aziji kaže da mu je dosta pobeda!
Želim svoje prijatelje nazad. Ne želim da stvorim 49 neprijatelja i ne želim više da učestvujem u ovoj muci - rekao je Gagan Anand u izuzetno iskrenom intervjuu u kome je objasnio razloge za svoju nesvakidašnju odluku.
U modi je crno vino: ne crveno, već zaista crno!
Kako Vašington post piše u tekstu koji se bavi rastućim fenomenom crne hrane i pića koji se protivi svim dosadašnjim gastronomskim modama, crna vina imaju različite profile ukusa - od lakih vina do onih punog tela, od kiselih do slatkastih - ali sva, navode, imaju notu borovnice
Snima se treći deo čuvenog dokumentarca 'Somm'!
Prvi film govorio je o pripremama za ispit za titulu Master Sommelier. Drugi, Somm: Into the Bottle, govorio je o raznim aspektima stvaranja i prodaje vina, od vremenskih prilika, preko ratova koji imaju snažan uticaj na vinsku industriju, do ocena kritičara
Dve Mišelinove zvezde za restoran u Budimpešti!
Na promociji novog izdanja vodiča Main Cities of Europe, održanoj sinoć u Budimpešti, domaća publika bila je oduševljena da se u srcu glavnog grada Mađarske sada može jesti na istom nivou kao i u pariskom šestom arondismanu
«
‹
161
162
163
164
165
166
167
168
169
›
»