MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Savršena oluja nad evropskim vinogradima
Proizvodnja vina u Evropi suočena je sa monumentalnom krizom kojoj doprinose i promene potrošačkih navika, i inflacija, i nepredvidljivi klimatski uslovi...
Vladimir Kučera nominovan je za mladog šefa godine
Šef i vlasnik restorana Delirium Silence u konkurenciji je za priznanje koje dodeljuje priznata međunarodna asocijacija mladih šefova i restoratera
Probali smo novi jelovnik novog šefa kuhinje restorana Magellan
Sezonalnost, preciznost, intrigantnost i pre svega izvanredan ukus: meni Nikole Jezdimirovića je jesenji biser koji se ne sme propustiti
Jasmin a Maslina ponovo na staroj adresi
Nakon godinu i po dana, novosadski restoran fine kuhinje vraća se u ulicu Maksima Gorkog
Eleven Madison Park više nije veganski restoran!
Legendarni šef Danijel Ham doneo je ovu odluku iz finansijskih razloga – otkad je sa menija izbacio namirnice životinjskog porekla, rezervacije su se proredile
Mikrobi na tanjiru
Ko bi rekao da će varljivo jednostavan, a suštinski vrlo zahtevan - jer traži preciznost, apsolutnu higijenu i poznavanje finesa koje se često prenose sa kolena na koleno - proces fermentacije danas biti do te mere u modi da se o njemu pišu bestseleri?
Čokoladno čudo iz Ekvadora stiglo je u Beograd
Degustacija čokolada brenda Paccari, jednog od najboljih na planeti, dočarala je bogatstvo ukusa i aroma Ekvadora, kolevke najfinijeg kakaa
Ložionica: mesto gde se oblikuje budućnost
Industrijska građevina stara ceo vek pretvorena je u jedinstveni centar kreativnih industrija i inovacija
Srpska somelijerka – najbolja na Bliskom istoku!
Danijela Tešić, koja radi u japanskom omakase restoranu TakaHisa u Dubaiju, osvojila je prestižno priznanje koje dodeljuje vodič Tatler Dining Guide
Babaroga, Duško i Lutke
Sve u vezi sa vinarom Miodragom Bjelicom je potpuno netipično. Njegova vina su stilski različita od svega što može da se nađe na našem tržištu. Ipak, ona su našla put ne samo do domaćih potrošača nego i do tržišta Hrvatske, Italije pa čak i Bermudskih ostrva
Sulfiti - sveci ili grešnici?
Pre svega, vino treba da bude ukusno, ali je zapravo veoma osetljiv proizvod i potrebna mu je pomoć da ostane pitko
Počela je nedelja meksičke kuhinje u Beogradu
Šefica Dijana Beltran, poreklom iz Akapulka, u restoran The Twenty Two donela je autentične ukuse Latinske Amerike
Mišlenov vodič ukinuo je zelene zvezdice!
Priznanja za održivost više ne postoje kao posebna kategorija nagrada u najčuvenijem vodiču na svetu, i od sada će biti na nivou napomene
Outstanding Serbia br. 17: Urbana umetnost u fokusu
Novi broj donosi priče o prostorima u kojima nastaje umetnička avangarda, ljudima koji je tvore, ali i o dobroj hrani, lepotama Šumadije, „otkačenim“ barovima...
Biser Nutri Akademija predstavljena na Svetski dan hrane
Inicijativa koju realizuje kompanija Mlekoprodukt predstavljena je na konferenciji održanoj povodom globalnog dana zdrave i održive ishrane
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»