MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Grašac - jedna sorta, a toliko različitih vina!
Tridesetak vinara pokazalo je da je grašac sorta od koje svako zaista može reći da ima omiljeno vino. I taman kad pomislite da ste savladali aromatiku grašca, već na sledećem štandu on vas iznenadi nekim potpuno novim izrazom
Dođite na Petrovaradinsku tvrđavu da probamo grašce!
Ove godine, i ovog puta bez ijedne meteoroške prepreke, po pravom letnjem danu, vraćamo se na Tvrđavu da degustiramo vina od grašca, autentične, vibrantne, izražajne bele sorte
Oblik čaše oslobađa pun potencijal vina
Prvobitno je bilo planirano da radionicu održi Maksimilijan Ridl, ali zbog sprečenosti usled bolesti, u Beograd je pristigao njegov otac, živa legenda kompanije Riedel
Jasmin a Maslina od juna na novoj lokaciji
Nova Jasmin a Maslina smestila se na prvi sprat poslovno - stambene zgrade Park City, u prostor sa 42 mesta za sedenje
GRAŠAC NA TVRĐAVI
Još niste probali grašac sa malo tamjanike? Ni nove penušavce od grašca? A kasnu berbu? Ako već niste – sad je pravo vreme
Kako do lokala bez dima
Većina ispitanika se, navodi se u saopštenju inicijative, slaže da je neophodno promovisati i podržati bolje životne navike, ali su uvereni da je to moguće postići samo širom društvenom akcijom
Renesansa armanjaka, pića ogromnih mogućnosti
Florans Kastared, pripadnica šeste generacije čuvene destilerske porodice iz Gaskonje, predstavila je u Beogradu nekoliko etiketa žestokog pića duge i izuzetno bogate tradicije
Elegantni vinski snovi u zelenom srcu Zrenjanina
Banatski festival vina okupio je, u otmenom prostoru Gradske bašte, više od pedeset vinarija i zaista veliki broj Zrenjaninaca, ljubitelja vina, hrane i dobre muzike
Enoslavia - vinska večera koja je izbrisala granice
Domaćini su zbili redove, pozvali najbolje igrače i goste dočekali u prijateljskoj atmosferi
Novo ruho čuvene beogradske kafane Kalenić
U principu, ništa se značajno „na oko“ nije ni promenilo u Kaleniću, osim vlasnika. Enterijer je noviji u odnosu na prethodni, što je sjajno, budući da se već godinama Kalenić kafana bukvalno raspadala
Ko kontroliše začin, kontroliše svemir
Potraga za biberom, kardamomom, cimetom, šafranom i drugim nosiocima zamamnih egzotičnih aroma u ogromnoj je meri oblikovala svet u kome živimo
Cattunar vina u Beogradu
Promocija ovih pet jedinstvenih vina vinarije Cattunar održana je na splavu Suvenir uz prisustvo brojnih novinara, ugostitelja i vinskih poznavalaca
Tri vinska saveta legendarnog rok muzičara
Kinan je svojevremeno za magazin Revolver napravio tri kratka ali zanimljiva saveta za ljubitelje vina, a koje smo, priznajemo, pročitali sa velikim zakašnjenjem
MIG slavi prvi rođendan
Povodom prvog rođendana, od danas pa do kraja leta, četvrtak u MIG-u biće rezervisan za matine, od 15 do 18 sati, uz specijalne ukuse sladoleda na bazi koktela
Izašao je prolećni broj magazina Vino & Fino
Izašao je novi, 51. broj magazina Vino & Fino, a u njemu na više od 100 stranica donosimo veliki broj zanimljivih tekstova o vinu i gastronomiji
«
‹
19
20
21
22
23
24
25
26
27
›
»