MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Obnovljena je čuvena Plava dvorana Sava centra
Obnova Plave dvorane nije samo vizuelno unapređenje već predstavlja veliki tehnološki iskorak. Novi sistemi osvetljenja i akustike, implementirani u saradnji sa vodećim svetskim kompanijama, pružaju jedinstveno audio-vizuelno iskustvo
Hedonizam u boci
Vinjak XO, nastao u destileriji Podruma Pevac, odgovara na sve ove zahteve, kao kruna rada ove kuće i njen najveći ponos od osnivanja 2008. godine, do danas
Za fruškogorska vina samo je nebo granica
Po rečima članova žirija, ove godine kvalitet vina najviši je u ovih nekoliko godina tokom kojih se odabranim etiketama omogućava da godinu dana nose stiker Top 50 Fruška gora
Vinsko veče za dugo pamćenje u Vili Stanković
Kako je veče odmicalo, tako se mirna degustacija vina, u skladu sa tradicijom dešavanja, pretvarala u glamurozni parti iznad Dunava
Glavni šef i vlasnik Noela otvara restoran u Beogradu
Kako je Mandarić rekao a preneo sajt Plava kamenica, beogradski restoran biće poligon za kulinarske eksperimente
Najbolja vina Fruške gore stižu u Čortanovce
Vrhunac Salona biće, kao i minulih godina, proglašenje rezultata ocenjivanja vina Top 50 Fruška gora
Tezga 54 - morski street food na Đeram pijaci
U lokalu po imenu Tezga 54 nude se burger od tune, hot dog sa hobotnicom, fish and chips, frigane lignje...
Sedmi Vinski park: rekordna poseta i stotine dobrih vina
Pored odličnih vina, posetioce je oduševio i sam početak manifestacije, nastup komičarskog trojca iz Novog Sada, članova ekipe dugovečne serije Državni posao
Imamo gosta: Anđela Risimić, Salon 5a
Sa čitaocima magazina Vino & Fino Anđela Risimić podelila je recept za punjene masline sa aktuelnog menija Salona 5a
U petak počinje Los Silos
Na festivalu će se tradicionalno održati i amatersko takmičenje u pravljenju burgera – Los Silos Cup
Tako to rade ruski ugostitelji
Doručak je najvažniji obrok u ruskim lokalima, ujedno i najprofitniji deo dana u restoranima. Uglavnom se u hrani uživa uz čašu penušavca ili nekog „jutarnjeg“ koktela
Pet novih nosilaca titule Master of Wine
Master of Wine je dokaz izuzetnog poznavanja i razumevanja svih aspekata vina, a do njega se dolazi polaganjem jednog od najrigoroznijih ispita znanja o vinu
Bliži se BOR Fiesta na Zlatiboru
Na dobro poznatom mestu u prelepom ambijentu kompleksa BOR by Karisma, Fiesta će okupiti brojne izlagače iz Srbije i drugih zemalja Evrope
BERBA PORANILA MESEC DANA
Većina enologa sa kojima smo razgovarali,slažu se da ove godine najverovatnije ne možemo očekivati velika vina iz naših vinarija
Rusi su došli, i šta ćemo sad?
Prema podacima Agencije za privredne registre, u Srbiji ima blizu 100 registrovanih ruskih preduzetnika u ugostiteljstvu. Očekivano, najviše lokala u vlasništvu Rusa registrovano je u Beogradu
«
‹
24
25
26
27
28
29
30
31
32
›
»