MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Vrhunska srpska rakija proslavila je 40 godina postojanja
Aplauzi su često prekidali govornike, čini se najviše legendarnog Zorana Simića Simketa, osnivača Bojkovčanke, koij se u dirljivom obraćanju na samom početku prisetio samih početaka
Gastro pregled: Jesen u Beogradu je super!
Završen je EAT Belgrade, otvoren je Hangar Food Market, i Dragoljub se konačno skućio što sve skupa dođe kao poletan početak jeseni na gastro sceni glavnog grada
Hangar Food Market je zvanično otvoren!
Na 3000 kvadratnih metara smešteno je više od 30 različitih restorana i koncepata - od ulične hrane do autentičnih svetskih kuhinja i domaćih klasika
Filip Vuksanović: Vino se meri u satima
U razgovoru za Vino & Fino, Vuksanović kaže da bi, da je ostao u košarci, verovatno u poznim godinama otvorio restoran
Ponovo radi Dragoljub
Na mestu na kom se u Begradu nalazila prva diskoteka, a kasnije vrlo popularan klub Šećer, otvoren je Dragoljub, kafana na New Balkan Cuisine način
Bliži se jubilarni, deseti Međunarodni dan prokupca!
Praznik naše najvažnije autohtone crne sorte biće obeležen najvećim do sada Salonom prokupca, u istorijskom prostoru Konaka kneginje Ljubice
Vinska šetnja baroknim srcem Fruške gore
Ovogodišnji događaj Fruška Walk & Wine bio je rasprodat, kažu organizatori šetnje duge 7 kilometara na kojoj su se degustirala vina 19 fruškogorskih vinarija
Salon Taste Spain: pršute dostojne kraljeva, i vina za svačiji džep
Događaj u Beogradu demonstrirao je odličan odnos cene i kvaliteta španskih vina, a degustirani su i prvorazredni delikatesi sa Iberijskog poluostrva
Kako smo pojeli Beograd
Završen je Eat Belgrade, manifestacija koja slavi beogradsku gastronomiju i iz godine u godinu prati njen nagli i burni rast
Velike gastro priče u Hangaru
Beogradska gastro konferencija, održana u okviru manifestacije Eat Belgrade, okupila je krem naše ugostiteljske scene
Retke zverke, džez i pank
Erdevik i Deurić u Erdeviku - večera bez povoda, na kojoj je prikazano šta dve vinarije imaju u šteku
Milion i 400 hiljada dinara prikupljeno na 5 Star Dinner!
Već na početku večere shvatili smo zašto je odluka da se ove godine događaj ostvari u saradnji sa pet kuvara mlađih od 30 godina bila odlična
Nova petorka Trivanovića – predvođena sjajnim širazom!
Dve premijerne rezerve i tri nove berbe fruškogorske kuće predstavljene su na degustaciji u Korpa Deli Marketu
Fruška Walk & Wine ove godine vodi kroz srce Sremskih Karlovaca
Šetači će moći da degustiraju vina 19 fruškogorskih vinarija, uz lokalne specijalitete i prigodan muzički program
Pet dana nezaboravne gastronomske avanture
Svi restorani koji učestvuju u Pet dana restorana biće na ulazu vidno obeleženi plakatom manifestacije
«
‹
1
2
3
4
5
6
7
8
9
›
»