MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Prva beogradska gastronomska konferencija
U kom pravcu se razvija beogradska gastro scena, koja je sudbina visoke gastronomije u Srbiji i hoćemo li konačno dobiti tu dugo željenu Mišlenovu zvezdu?
Veliki šefovi ponovo kuvaju za decu ulice
Goste očekuju kreacije šefova Davida Šimunića, Filipa Ćirića, Nikole Stojakovića, Marka Aćimovića i Milana Lekića
Fruškogorska vinska bajka u Čortanovcima
Vila Stanković je po šesti put ugostila najbolje fruškogorske vinarije, koje su donele nove berbe starih aduta, i poneku novu etiketu
Dani Meksika u Hajatu
Šef Džonatan Martinez Herera do 23. septembra pripremaće autentične meksičke specijalitete u restoranu Metropoliten
Zlato na AWC za naš širaz
Vinar Ivan Trivanović rekao je za Vino & Fino da je ova medalja potvrda za trud i rad uložen u stvaranje vina
Znatno prošireni kapaciteti vinarije Tikveš
Novo stajalište i ugrađena oprema omogućavaju Tikvešu da poveća ukupan kapacitet za prijem i primarnu preradu grožđa tokom berbe za dodatnih 1.25 miliona kilograma grožđa
Proglašena lista top 50 fruškogorskih vina
Kako je saopšteno u subotu, 9. septembra, zlatnu oznaku Top 50 Fruška gora osvojila su vina pravljena, sa jednakim uspehom, i od autohtonih i od međunarodnih sorti
Glenlivet je lansirao inovativne koktele u boci
Twist & Mix prodaje se u boci od 375 mililitara, što je količina od koje se, naravno uz dodatak leda, može servirati osam koktela
Kalifornijski vinari osuđeni zbog dozrevanja vina u moru
Sajt kuće Ocean Fathoms navodi da je dno mora savršeno mesto za dozrevanje vina jer u njemu nema kontaminacije ultraljubičastim svetlom kao ni buke
Ekskluzivni salon vina u kotorskom Hajatu
Posetioci Salona imaće priliku da se od 18-00h upoznaju sa 10 vinarija i njihovom linijom premijum vinskih etiketa, u jedinstvenoj kombinaciji sa bogatom crnogorskom gastro ponudom
Uvertira za uspešnu berbu
I pored toga što grožđe na čokotima još uvek nije sazrelo, tradicija duga već više od decenije nastavljena je uz brojne zvanice iz vinskog i poslovnog sveta
Svi ste pozvani na drugi Belgrade Restaurant Show!
Više od 100 različitih menija čeka vas u 70 prestoničkih restorana po cenama nižim za najmanje 30 odsto od redovnih!
Rekordna poseta na šestoj Bor Fiesti
Brojne vinarije, destilerije i kraft pivare iz različitih evropskih zemalja predstavile su svoje proizvode, a za dobru muziku pobrinuli su se bend Girls, Boys and Toys i DJ Disco Ninja.
Street Food Week: Od Sarajeva do Havaja
Ove godine su najveća atrakcija gosti iz regiona koji dolaze u okviru premijernog programa The Taste of Open Balkan
Francuska plaća za krčenje vinograda u Bordou
Ovaj proces, koji će početi predstojeće jeseni, usmeren je ka smanjenju proizvodnje i prenameni zemljišta, što bi trebalo da dovede do rasta cena vina
«
‹
38
39
40
41
42
43
44
45
46
›
»