MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Holivudske zvezde obožavaju lambrusko!
Čuveni šef Masimo Botura u intervjuu za VinePair kaže da drevna italijanska sorta doživljava veliki procvat
Sintetički alkohol nudi pijanstvo bez mamurluka
Ideja iza stvaranja sintetičke zamene alkohola jeste omogućavanje uživanja u prijatnim efektima alkoholnih pića, bez negativnih posledica kao što je mamurluk, i bez stvaranja fiziološke zavisnosti
VELIKA VINA VELIKIH VINARA
Putevima Istre i Goriških brda
Gastro pregled: Realno, Redžepi je realan
I bez obzira što u celini i dalje ne prihvatam činjenicu o zatvaranju Nome, potpuno verujem da održavanje Redžepijevih standarda nije moguće i da je zato i najavio kraj. Jednostavno, čovek ne želi da se bruka
Vodič kroz najbolje burgere
Malo koje jelo ostavlja toliko prostora za interpretaciju kao burger, o čemu sada mogu da posvedoče i gurmani u našim gradovima, u kojima je sve veća i sve bolja ponuda ovog street food favorita
Sajam ProWein predstavlja bezalkoholna vina!
Mihael Degen, izvršni direktor dizeldorfskog sajma, rekao je za Drinks Business da će u hali 1 posetioci imati priliku da se upoznaju sa ovim važnim rastućim trendom
Butkice, pilići i još ponešto
Gastro priča ovog lokala vrti se oko mariniranih i začinjenih butkica, porkete i malih pečenih pilića koje možete da kombinujete uz nekoliko priloga
Više od 13 hiljada ljudi posetilo Muzej viskija
Tokom pola godine rada realizovane su edukativne radionice o viskiju i viski koktelima, kao i druženja sa specijalnim gostima iz sveta filma i pozorišta, kao i uzbudljivi koncert Električnog orgazma u bašti Muzeja
Vuk Vuletić na svetskom takmičenju somelijera
Vuk Vuletić je minulog decembra pobedio na konkursu za izbor takmičara koji će predstavljati Srbiju i njeno udruženje somelijera SERSA na ovom važnom nadmetanju
Merlot Zvonko Bogdan: Zrelost i koncentracija
U palićkoj kući kažu da su se merlou vratili zahvaljujući shvatanju da za njega imaju savršen položaj, koji ovom vinu daje kontinuirani kvalitet
Gastro pregled: Beograd je (bio) Njujork
Nije ugostiteljstvo cvetalo samo pred Novu godinu, već i dalje cveta, u sred januara, po pravilu najslabijeg meseca za restoratere
U Beogradu je otvoren Gentleman’s Lounge
Pored internacionalnih brendova cigara, ovde možete uživati u prvoj srpskoj cigari zvanoj Despot koja je proizvedena u Nikaragvi.
Na Dekanteru će se ocenjivati i vino u limenkama!
Ovaj veliki korak za najpoznatije vinsko ocenjivanje na planeti rezultat je značajnih pomaka na tržištu vina ka netradicionalnim ambalažama koje ostavljaju manji “ekološki otisak”, navode u Dekanteru
DOBRA RIBA I DEČIJE BOLESTI
Tunaholic za sada istinski pati od loše organizacije, a rečenica „Pa, tek smo počeli“ i nije neko opravdanje
Vina iz Srbije među zvezdama sajma WineOS
Ove godine u izlagačkom prostoru predstaviće se više od sto proizvođača na devedesetak izlagačkih mesta
«
‹
54
55
56
57
58
59
60
61
62
›
»