MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Rene Redžepi sledeće godine trajno zatvara Nomu
Noma će, najavljuje Redžepi, postati food lab, to jest mesto koje će na kućne adrese gurmana isporučivati savršeno spremljene, autorske namirnice
The Washington Post hvali beogradske restorane
Na gastronomskom radaru novinarke Lajze u našoj prestonici našlo se nekoliko pažljivo odabranih restorana koji se smatraju veoma značajnim u domaćim ugostiteljskim krugovima
SVETSKO TRŽIŠTE TRAŽI AUTOHTONE SORTE
Intervju: Jelena Živanović. vinarija Tarpoš
Dobra etiketa može da proda i loše vino
U istraživanju čiji su rezultati objavljeni neposredno nakon Nove godine učestvovalo je 1.800 vinoljubaca širom sveta
Prvi čovek LVMH prestigao Maska po bogatstvu
U portfoliju kuće LVMH su, pored ostalog, francuske vinske kuće Moët & Chandon, Château D’Yquem, Veuve Clicquot i Krug
MASNA, SLASNA I DEKADENTNA
Foa gra džigerica, ali ona prava, od kljukane guske ili patke, neodoljivi je i pomalo kontroverzni delikates duge i zanimljive istorije
Pet vinskih trendova za godinu pred nama
Godina 2023, kažu stručnjaci, biće obeležena nastavkom trendova koji su diktirani klimatskim promenama i vanrednim uslovima života i rada
Restoran godine: Salon 1905
Tim šefova na čelu sa Davidom Šimunićem napravio je izuzetan pomak u restoranu koji pomera limite fine dining iskustva u Srbiji
Interesuju nas samo najbolja vina!
Na vinskoj sceni Đurđa Katić je poznata kao enolog, degustator vina, ali pre svega kao somelijerka koja je dugo godina čuvala titulu najbolje u Srbiji
Oranž vina godine
Za jedanaesti rođendan magazina Vino & Fino prvi put smo predstavili top listu oranžnih vina koja su obeležila godinu za nama
Slatka vina godine
Naše podneblje ima sve uslove za stvaranje vrhunskih predikatnih vina, i zaista je šteta što ih nema više
Penušava vina godine
Sjajna vina od autohtonih i međunarodnih sorti pokazuju sve veću veštinu naših vinara kada je u pitanju ova kategorija koja asocira na radost i svečane prilike
Vino, čestitke, nagrade, poljupci i zdravice
Na obali Save okupio se krem našeg vinarstva i ugostiteljstva, podeljene su nagrade ljudima koji su bili vidno ganuti zbog toga što u kontinuitetu pratimo i vrednujemo njihov rad
Roze vina godine
Rozei u Srbiji sve su elegantniji i prave se u skladu sa savremenim trendovima – to su gastronomska, sveža vina sa dobrim balansom i jasnim sortnim odlikama
Gastro pregled: Dobar meni gvozdena vrata otvara
Možda izgleda kao da je dovoljno samo nabrojati jela koja želite da ponudite gostima i da odredite koliko će da koštaju, ali je suština potpuno drugačija
«
‹
55
56
57
58
59
60
61
62
63
›
»