MENI
Početna
Novosti
Vino
Vino nedelje
Degustacije
Reportaže
Intervju
Vinopis
Fino
Restoran nedelje
Gastro brevijar
Šefovi
Vino & hrana
Gastro vodič
Restorani
Brza hrana
Gastronaut
Recepti
Kolumne
Magazin
Kontakt
Početna
»
Novosti
Vino & Fino Awards 2024: Penušava vina godine
Penušavaca iz Srbije i dalje nema dovoljno, ali smo veoma zadovoljni zbog toga što se oni penušavci koji se mogu naći uglavnom vrlo postojanog kvaliteta
Više od pola miliona dinara donirano na humanitarnoj večeri u Novom Sadu
Humanitarna večera na kojoj su kuvali Jasmina Vukašinović i Marko Aćimović, dvojac iz kuhinje restorana domaćina, Vanja Puškar i Blanka Zolak iz New Balkan Cuisine pokreta, Nikola Nikolić iz Pretopa i Roko Nikolić iz splitskog restorana Zoi rasprodata je za jedan dan
Vino & Fino Awards 2024: Roze vina godine
Srbija je kadra da podari ljubiteljima rozea vina u celom spektru izraza, a ove godine na prvom mestu naše godišnje liste je jedno karakterno, puno vino starinskog izraza, u kome smo uživali cele godine
Vino & Fino Awards 2024: Crvena vina godine
Reč koja najbolje označava ovogodišnju selekciju crvenih vina na Vino & Fino Awards je: karakter. Ne samo vinski već i vinarski, u smislu hrabrosti da se šire granice mogućeg i očekivanog
Brioni u sred Srema
Kuhinja je nacionalna, ali su tradicionalna jela predstavljena na moderan način i napravljena najviše od namirnica sa Golije, kao i iz gazdinstava iz drugih krajeva Srbije
Vino & Fino Awards 2024: Bela vina godine
Vrhunska vina od autohtonih sorti, inovativne kupaže, otmene etikete od međunarodnih sorti, vina za istinske ljubitelje i za pratnju jelima visoke kuhinje, i ona za svakodnevno uživanje
Fleur de Sel je restoran godine u izboru magazina Vino & Fino
Pred vama je lista TOP 25 restorana u Srbiji koji će na svojim vratima u 2025. godini poneti prepoznatljivu oznaku TOP 25, kao dokaz da se iza vrata kriju sjajna mesta koja nikako ne bi trebalo da propustite da posetite u ovoj godini i lično se uverite u kvalitet
Dodeljene godišnje nagrade magazina Vino & Fino
Po tradiciji, priznanja su dodeljena na velikoj godišnjoj zabavi našeg magazina, u prisustvu vinara, šefova, somelijera, ugostitelja, partnera i prijatelja našeg magazina i svih drugih kojima su vino i dobra hrana na srcu
Onlajn platforma za sertifikaciju recepata
Na sajtu certifikacijarecepata.rs kuvarima je omogućeno da sertifikuju svoje autorske recepte i time, kako navode tvorci platforme, obezbede jedino zvanično pravno priznanje autorstva nad autorskim receptima
100 Parkerovih poena ponovo u Srbiji
Vino Amontillado Solera Fundacional Lot C 2024 može se rezervisati i poručiti i u Srbiji
Hotel Radisson Collection otvorio je Božićni trg
Smešten u prelepi ambijent Starog Mlina, market donosi savršenu kombinaciju prazničnog duha i savremene elegancije, omogućavajući organizovanje sofisticiranih poslovnih događaja uz čaroliju Božića
Mišlenove zvezde potpuno zasluženo sijaju!
Zamolili smo domaće ugostitelje i šefove da prokomentarišu odluku Mišlenovih sudija koja je, kako smatraju, ogroman podsticaj za naše ugostiteljstvo
Srbija je dobila svoje prve Mišlenove zvezde!
Osim prve zvezde u Srbiji koju je osvojio restoran Fleur de Sel iz Novog Slankamena, Mišlenov vodič, nakon prva tri izdanja za Beograd, od ove godine obuhvata i restorane u celoj Srbiji
Etikete iz celog sveta na četvrtom salonu Vinoljubac
Salon će biti održan 22. decembra u hotelu Radisson Collection u Beogradu, i to pod nazivom Put oko sveta vol. 2.
Vinski vikend na Jahorini
Oko pedeset vinarija iz regiona i sveta ponudiće svoja vina u idiličnom okruženju Jahorine, uz uživanje uz sjajnu muziku
«
‹
5
6
7
8
9
10
11
12
13
›
»