Početna»Novosti»ANKETA: KO ĆE DOBITI MIŠLENOVU ZVEZDU? (3)
08.11.2020.

ANKETA: KO ĆE DOBITI MIŠLENOVU ZVEZDU? (3)

Akteri srpskog HoReCa sektora odgovaraju na "pitanje svih pitanja" aktuelne gastronomske scene u Srbiji

novost anketa ko Će dobiti miŠlenovu zvezdu 3 vinski magazin vino fino
Do sredine decembra, svake nedelje, na sajtu magazina Vino & Fino čitajte šta učesnici domaćeg HoReCa tržišta misle o tome koji će restorani u Srbiji dobiti Mišlenovu zvezdu. Konačan odgovor na ovo pitanje dobićemo, kako je najavljeno, 14. decembra.

Sanja Đorđević, vlasnica restorana Lorenzo & Kakalamba

Drago mi je da smo stigli do zvezdica, a u isto vreme i žao što nismo bili u vreme Zapleta aktuelni. Mislim da bi Mišlenovu zvezdicu mogao do dobije Vanja Puškar, ali je zatvorio Iris. Mogla bi je dobiti i Homa.

Stevan Kuzmanović, suvlasnik restorana Despacito

Mislim da je restoran Langouste najbliži dobijanju Mišlenove zvezde zbog šefa Gijoma koji je već kuvao u restoranima sa zvezdicama. Favorit je još i Legat 1903, možda i Lafayette, što da ne?

Zoran Jovanović, vlasnik Cafeterie Gardoš

Po mom mišljenju, Toro grill na Zemunskom keju definitivno zaslužuje Mišlenovu zvezdicu. Jedan je od najboljih restorana u Beogradu sa kompletiranom pričom, od kvaliteta usluge do vlasnika koji su najveći domaćini i šmekeri domaćeg ugostiteljstva.

Vlastimir Puhalo, vlasnik restorana Homa

Kada sam izlazio iz restorana Langouste, bukvalno sam osetio da bi pored Home i Langouste mogao da dobije Mišlenovu zvezdicu.

Povezani unosi