Početna»Novosti»ANKETA: KO ĆE DOBITI MIŠLENOVU ZVEZDU? (4)
15.11.2020.

ANKETA: KO ĆE DOBITI MIŠLENOVU ZVEZDU? (4)

Akteri srpskog HoReCa sektora odgovaraju na "pitanje svih pitanja" aktuelne gastronomske scene u Srbiji

novost anketa ko Će dobiti miŠlenovu zvezdu 4 vinski magazin vino fino
Do sredine decembra, svake nedelje, na sajtu magazina Vino & Fino čitajte šta učesnici domaćeg HoReCa tržišta misle o tome koji će restorani u Srbiji dobiti Mišlenovu zvezdu. Konačan odgovor na ovo pitanje dobićemo, kako je najavljeno, 14. decembra.

Nađa Andrić, vlasnica kafe-knjižare Una Paideia, Beograd

Mislim da bi Mišlenovu zvezdu mogao da dobije Klub književnika.U tom restoranu je doživljaj kompletan, usluga je na veoma zavidnom nivou na čelu sa vrhunskim šefom. Definitivno, restoran koji je dostojan zvezde.

Uroš Jovanović, vlasnik D bara, Beograd

Ne mogu u potpunosti da se složim i kažem da je ispravno da na lokalnom nivou glasamo za restorane i pravimo na neki način takmičarsku atmosferu iznoseći svoje favorite. Štaviše, smatram da u ovom momentu može više da šteti celoj našoj branši. Polarizacija bi bila prisutna, a to, složićemo se, nije klima u kojoj želimo da dočekamo 14. decembar. Ali, budući da ste me pitali da se izjasnim i da dam glas nekome, odgiovoriću vam. Moj favorit je Vanja Puškar i restoran Iris.

Dejan Veljković Džesi, vlasnik restorana Dukat, Pirot

Iako se Homa nalazi u manje prometnom delu donjeg Dorćola, definitivno zaslužuje posebno mesto na gastronomskoj mapi. Mislim da tu svoju poziciju uspešno opravdava menijem koji je spoj balkanske, francuske i italijanske kuhinje, sa zanimljivim i složenim jelima napravljenim od najkvalitetnijih sastojaka. Homa je jedinstven i drugačiji restoran u Beogradu koji zaslužuje pažnju.

Povezani unosi