Početna»Novosti»Aplikacija WineDrop: digitalni prozor u vinski svet
16.02.2021.Promo

Aplikacija WineDrop: digitalni prozor u vinski svet

Inovativna aplikacija, napravljena u skladu sa aktuelnim globalnim trendovima u prodaji vina, stiče sve veću popularnost u Srbiji

novost aplikacija winedrop digitalni prozor u vinski svet vinski magazin vino fino
Kupovina od kuće i preko smartfona ubrzano postaje norma u celom svetu, a to važi i za nas. Među pionirima elektronske kupovine vina u Srbiji svakako je servis WineDrop, koji je stekao veliku popularnost zahvaljujući znalački osmišljenoj ponudi i atraktivnom digitalnom “paketu” koji umnogome olakšava kupovinu vrhunskih vina i pruža i obilje dodatnih usluga.

WineDrop je, kako kažu tvorci ovog servisa, mobilna aplikacija osmišljena od strane somelijera-eksperata koji su posvetili četvrt veka vinskoj edukaciji i degustaciji vina širom sveta. Aplikacija nudi preporuku vinskih paketa, kao i sigurnu i brzu kupovinu i dostavu na kućnu adresu. Takođe, aplikacija sadrži relevantne informacije o turama, nacionalnim i međunarodnim vinskim događajima, kao i pun asortiman vinske opreme.

Izuzetno praktična aplikacija nudi kupcima plaćanje vina i opreme putem platnih kartica ili pouzećem, a cene su, kako kažu osnivači servisa, izuzetno povoljne, tačnije garantovano najpovoljnije na tržištu zahvaljujući direktnoj vezi sa dobrim i proverenim vinarijama koje su prepoznale potencijal ovakvog načina prodaje koji u svetu sve više uzima maha. Veliki adut servisa WineDrop su brižljivo i stručno kreirani vinski paketi. Pakerti sadrže nekoliko boca, a selekcije su formirane tako da pruže savršen izbor za najrazličitije životne prilike.

Da ponuda bude kompletna, tu su i aksesoari za vino poput otvarača, čaša i drugog vinskog pribora.

Servis WineDrop nije samo rafinirana prodavnica vina, već i način za povezivanje vinoljubaca: WineDrop klub je osmišljen tako da bude platforma koja će ljubiteljima omogućiti i uživanje u vinu kod kuće, i objedinjen pogled ka vinskom svetu i najrazličitijim dešavanjima u vezi sa plemenitim napitkom.

WineDrop aplikacija može se preuzeti i preko Google Play servisa i na App Store, a više o njoj može se pročitati na sajtu winedropclub.com.