Početna»Novosti»Barcaffe espresso premijerno u Trstu
01.11.2018.

Barcaffe espresso premijerno u Trstu

Najavljen ambiciozan nastup na devetom Triestespresso sajmu

novost barcaffe espresso premijerno u trstu vinski magazin vino fino
Barcaffè će prvi put ove godine svoju dugu tradiciju, kvalitet i ekspertizu u pripremi vrhunske espresso kafe, predstaviti na devetom Triestespresso sajmu.

Glavna trgovačka luka Italije i poznati grad kafe okupiće 25-27. oktobra profesionalce iz oblasti trgovine, prodavce, vlasnike hotela i restorana, velikih i malih pržionica i kafeterija. Svi oni imaju jedan zajednički cilj – da vide na koji način vrhunski proizvodi i usluga mogu da unaprede poslovanje i prilagode svoju ponudu zahtevima potrošača.

- Barcaffè je jedan od najznačajnijih proizvođača kafe u regionu, koji je danas zastupljen u gotovo svim zemljama regiona, sa tradicijom dugom gotovo pola veka. Neprekidno vodeći računa o zadovoljstvu potrošača, ulažemo podjednako u unapređenje kvaliteta kafe i sam proces pripreme, a sve radi pravog uživanja u vrhunskoj espresso kafi. Decenije iskustva, truda i brige o kvalitetu, zasluženo su nas dovele u društvo najboljih, na ovaj najznačajniji sajam u svetu espressa - ističe Andrej Bele, generalni direktor strateškog poslovnog pogručja Kafa Atlantic Grupe.