Početna»Novosti»Božićni ručak u Domu Jovan Jovanović Zmaj
09.01.2019.

Božićni ručak u Domu Jovan Jovanović Zmaj

Članovi Junior Chefs Club-a Srbije pripremili su lepo iznenađenje štićenicima iz Doma za decu bez roditeljskog staranja

novost božićni ručak u domu jovan jovanović zmaj vinski magazin vino fino
Mladi kuvari okupljeni oko Junior Chefs Club-a Srbije pripremili su božićni ručak štićenicima iz Doma za decu bez roditeljskog staranja „Jovan Jovanović Zmaj”. Ručak je bio poslužen na sam dan Božića, 7. januara 2019. godine.

Članovi Junior Chefs Cluba ovom prilikom pripremili su 180 obroka za decu smeštenu u Domu bez roditeljskog staranja. Događaj su podržali i svojim prisustvom uveličali Ambasadorka Brazila NJ.E. Izabel Kristina, Ambasadorka Kanade NJ.E. Keti Čaba, Ambasadorka Izraela NJ.E. Alona Fišer-Kam i NJ.K.V. princeza Katarina Karađorđević.

Junior Chefs Club Srbije pored svojih redovnih aktivnosti edukativnog i stručnog karaktera, kao i brojnih uspeha na najprestižnijim međunarodnim kulinarskim takmičenjima, posebnu pažnju posvećuje humanitarnom radu. Od kada je započet kao redovna akcija – božićni ručak pripremljen je i serviran za više od 5.200 ljudi.

I ove godine mladim kuvarima podršku su pružili partneri zajedničke, tradicionalne, božićne akcije – kompanije METRO, u čijem je HoReCa Centru gozba bila pripremljena, kao i McCain, Kotanyi, Gastromaster i Friglo.