Početna»Novosti»Bred Pit i Anđelina Džoli predstavljaju novi roze
05.02.2019.

Bred Pit i Anđelina Džoli predstavljaju novi roze

Vino Studio by Miraval je laki, nepretenciozni roze inspirisan muzičarom Žakom Lusjeom, nekadašnjim vlasnikom imanja Miraval

novost bred pit i anđelina džoli predstavljaju novi roze vinski magazin vino fino

Glumci Bred Pit i Anđelina Džoli već dugo nisu ljubavni par, ali ih to, ipak, nije sprečilo da nastave sa zajedničkim vinskim poslom. Petog marta njih dvoje će lansirati novo roze vino, po imenu Studio by Miraval. Ime vina inspirisano je muzičarom Žakom Lusjeom, nekadašnjim vlasnikom imanja Miraval, koje je danas u vlasništvu Breda Pita i Anđeline Džoli i na kome su stvorili prepoznatljiv i veoma kvalitetan vinski brend. Lusje je tokom sedamdesetih godina na delu imanja Miraval napravio tonski studio u kome su radili velikani kao što su Pink Floyd, AC/DC i Šade.

Dizajn boce novog vina ponešto će se razlikovati od, sada već čuvenog, vina Miraval Rose: boca će biti nešto tanja, ali će zadržati izgled sličan boci parfema. Samo vino opisuje se kao "nekonformistički i opušteni roze", kupaža sorti sinso, grenaš, roj i tiburen. Kao i Miraval Rose, napravljeno je u partnerstvu sa vinarskom porodicom Peren iz vinarije Bokastel.

- Novi roze će biti crvena nit koja spaja lokaciju, legendu, nasleđe i ljubav prema umetnosti - navodi vinarija Miraval.

- Vino je oda uzvišenom Mediteranu i njegovoj umetnosti življenja - stoji u saopštenju.

Slavni par rastao se pre četiri godine. U prvi mah činilo se da nameravaju da podele imanje koje su kupili 2011. godine za 60 miliona dolara, ali je prevagnuo poslovni duh: imanje od 500 hektara nije samo poprište uspomena na dane ljubavi, već i izuzetan poslovni poduhvat - prvih 6.000 boca vina Miraval Rose 2012 prodato je za samo pet sati.