Početna»Novosti»DA LI JE KEVIN SPEJSI SAMO ZBOG MARTINI KOKTELA DOŠAO U BEOGRAD?
11.10.2019.

DA LI JE KEVIN SPEJSI SAMO ZBOG MARTINI KOKTELA DOŠAO U BEOGRAD?

Slavni glumac je tokom boravka u Srbiji odseo u prestižnom hotelu Square Nine, saznaje Vino & Fino

novost da li je kevin spejsi samo zbog martini koktela doŠao u beograd vinski magazin vino fino
Čuveni glumac Kevin Spejsi tokom svoje posete Beogradu boravio je, kako saznaje Vino & Fino, u hotelu Square Nine, i posetio njihov bar, izvesno jedan od najboljih u Beogradu.

Holivudski glumac Kevin Spejsi, koji se, nakon optužbi za seksualno zlostavljanje, trenutno bori da vrati svoju karijeru na pravi kolosek, viđen je pre nekoliko dana u Beogradu u pratnji svog menadžera Evana Louenštajna. Javnost nije saznala previše detalja o ovoj poseti - Spejsi je viđen u Narodnom pozorištu gde je nenajavljen došao na probu predstave San letnje noći - projekat Šekspir, kao i u restoranu Novak 1.

U nedostatku zvaničnih detalja, usledile su i spekulacije o pravom razlogu za Spejsijev dolazak u Beograd, a po jednoj, pomalo ekscentričnoj verziji koja se našla u dnevnoj štampi, on je došao u Beograd, navodno, da isproba najbolji martini na svetu! Kako su mediji preneli, njemu je prijatelj rekao da u jednom beogradskom hotelu služe najbolji martini na svetu, pa je Spejsi deo svog odmora iskoristio da zbg toga dođe u Beograd, jer je ljubitelj tog koktela.

Ipak, ne znamo da li je Spejsi zaista došao u Beograd da bi probao vrhunski martini, ali, kako Vino & Fino nezvanično saznaje, odseo je u hotelu Square Nine čiji bar zaista služi odlične koktele. Poštujući privatnost svojih gostiju, u hotelu ovu informaciju nisu ni potvrdili ni demantovali, ali nezvanično saznajemo da je Square Nine bio sasvim lak izbor za slavnog glumca i njegovu malobrojnu pratnju. To i nije neobično, jer je Square Nine veoma često prvi izbor svetskih selebritija, muzičara i glumaca.

Nemamo ni tačnu informaciju o tome šta je Spejsi pio u Beogradu, ali za barom hotela Square Nine ne bi pogrešio šta god da je naručio: glavni barmen njihovog Lobby Bara je Lazar Šoškić, jedan od predstavnika beogradske barmenske škole koja među poznavaocima važi za najbolju u regionu, i koja je ponikla u lokalima kao što su čuveni Kultura bar, Druid ili Bar Central i čiji predstavnici su osvajali i velike nagrade na globalnim takmičenjima, kao u slučaju pobede Miloša Janoševića u kategoriji Bartender's Choice na takmičenju World Cocktail Championship u Tokiju 2016. godine, o čemu smo svojevremeno naširoko pisali. Beograd možda nije svetska prestonica barova, ali u ovom domenu svakako ima šta da ponudi čak i holivudskim zvezdama. Ono što pouzdano znamo je da je martini za barom Square Nine hotel zaista izvanredan, kao i drugi njihovi kokteli o kojima su pisali i strani gastronomski i turistički novinari, tako da u priči da je Spejsi doleteo u Beograd samo zbog martinija, možda i ima istine.

Povezani unosi