Početna»Novosti»Da li želite da radite u restoranu Ane Roš?
07.04.2021.

Da li želite da radite u restoranu Ane Roš?

Traže se talentovani profesionalni kuvari koji su spremni da se potpuno prepuste poslu u Kobaridu, malom mestu na granici Slovenije sa Italijom

novost da li želite da radite u restoranu ane roš vinski magazin vino fino
Pre nekog vremena slavna slovenačka šefica Ana Roš objavila je na Instagram profilu svog restorana Hiša Franko da traži pojačanje u kuhinji, a da biste se prijavili za posao, potrebno je da pošaljete svoju biografiju na karijera@hisafranko.com i sa nestrpljenjem sačekate odgovor od Ane. Traže se novi, talentovani i znatiželjni profesionalni kuvari koji su spremni da se potpuno prepuste poslu u Kobaridu, malom mestu na granici Slovenije sa Italijom.

Rad u kuhinji restorana sa dve Mišlenove zvezdice izgleda otprilike ovako: sve počinje u 9 ujutru kada zaposleni doručkuju sa Anom, zatim sledi, seckanje, čišćenje, kuvanje, obrada ribe, ubiranje potrebnih plodova iz bašte i pecanje ribe. Sve to se obavlja do 13 sati kada se pravi pauza za ručak. Nakon zajedničkog obroka zaposlenih, nastavlja se sa finaliziranjem pripreme jela i to se radi do 16 sati kada zaposleni imaju ranu večeru. To je vreme i kada počinje servis koji traje do 20 sati, sa pauzom od pola sata kada kreće nova runda koja traje do ponoći. Radni dan završava se klopom, čišćenjem restorana i odlaskom na spavanje oko 1 sat.

Inače, kada je Ana Roš počinjala da se bavi kuvanjem jedino što je umela da napravi bila je pasta. U svet gastronomije uplovila je bez formalnog obrazovanja, a dvadeset godina kasnije stekla je status svetski poznate šefice.

Povezani unosi