Početna»Novosti»Food Hub Chili: Kada iskusni ugostitelji otvore kantinu…
27.05.2024.

Food Hub Chili: Kada iskusni ugostitelji otvore kantinu…

Novi lokal je podeljen na 4 sekcije: pekara, salad bar, kuvana jela i poslastice, sa fiksnim menijem koji će se u budućnosti osvežavati novim jelima.

novost food hub chili kada iskusni ugostitelji otvore kantinu vinski magazin vino fino
Ekipa iz Chilli Catering-a, iskusni ugostitelji Uroš Jovanović, Aleksa Lučić i Nikola Tasić, i poslastičar Milan Lekić, nedavno su otvorili Food Hub Chili na Novom Beogradu, u blizini Navigator Bussines centra i odlično im ide!

Food Hub Chili je podeljen na 4 sekcije: pekara, salad bar, kuvana jela i poslastice, sa fiksnim menijem koji će se u budućnosti osvežavati novim jelima. Lokal radi po konceptu kantine, sa jelima koja variraju od tradicionalnih do savremenih, sa usluživanjem kao na liniji ekspres restorana. Food Hub Chili ima dovoljno mesta da sednete i uživate u svom obroku, čak 50, unutra i u bašti.

Iz pekarske sekcije ovde ne propustite da probate njihovu fokaću, pa onda i fokaća sendvič sa mortadelom i pistaćima. Tu su i jela iz tople vitrine koja se služe za vreme doručka, poput poširanih jaja, kačamaka, prženica, a generalno, ovde možete da pojedete baš svašta i sve je kvalitetno, od pohovanih lignji, lazanja, supica i čorbica, do sjajnih kolača – trileće, limun tart, Pavlova…

Od osam sati, radnim danima se služi doručak, dok je Food Hub Chili otvoren svakog dana, osim nedelje, do 18 sati. Subotom radi od podneva.