Početna»Novosti»Hedonistički raj u Beogradu
29.11.2023.

Hedonistički raj u Beogradu

Wine & Pleasure club

novost hedonistički raj u beogradu vinski magazin vino fino
Vinoteka Wine & Pleasure ponovo se proširila otvarajući novi prostor u kome je klub za hedoniste i poznavaoce vina, sa vrhunskim servisom, ambijentom i kuhinjom

Od Beča do Atine, pa i još dalje, ne postoji vinoteka sa toliko dobrom i širokom ponudom vina i destilata kao što je to beogradski Wine & Pleasure. Sada već deceniju i po na istom mestu, kultna beogradska vinoteka postupno je proširivala prostor, asortiman i usluge. Prvi su u Srbiji razumeli zašto je uz prodaju važno imati i profesionalnu salu za degustacije, dobro opremljenu i udobnu, koja je postala nezaobilazno mesto susreta vinskih profesionalca i vinara. Pored toga, u Wine & Pleasure vinoteci pronaći ćete većinu relevantnih vina iz Srbije i regiona, kao i ponudu fokusiranu na najfinija vina Francuske, Italije i Novog sveta.Kuća Wine & Pleasure dobila je još jednu ekstenziju, ponovo bivajući prva u Srbiji. U neposrednoj blizini same vinoteke otvoren je svojevrsni klub za poznavaoce vina i hedoniste, u kome su velika vina iz celog sveta dostupna za uživanje u jedinstvenom ambijentu dvospratnog zdanja u celosti podređenog vrhunskom ugođaju. Moderni enterijer u toplim tonovima tamnog drveta, boce iz kultnih berbi i slavnih apelacija, udobna postavka, perfektan servis vrhunskih somelijera i kulinarske bravure iz prave profesionalne kuhinje na raspolaganju su gostima svim danima u godini. Objekat je zatvorenog tipa, a za rezervacije je moguće raspitati se u samoj vinoteci.

A ona sala za degustacije sa početka teksta je cela srušena. Da, srušena, ali samo da bi bila izgrađena potpuno nova, još prijatnija i kvalitetnije opremljena nego prethodna. I već je u punoj funkciji!