Početna»Novosti»IMATE LI ŠEMU ZA VINO?
23.03.2020.Promo

IMATE LI ŠEMU ZA VINO?

Mi je imamo! Vaši vinski prijatelji iz kompanije 105paOpet nude brzu dostavu na adresu, preporuke, savete i široku ponudu izvanrednih vina

novost imate li Šemu za vino vinski magazin vino fino
Ne, nije nestašica vina. Štaviše. Međutim, restorani i barovi odlukom Vlade zatvoreni su. Vinoteke uglavnom još uvek rade, međutim, ograničenje kretanja i zdrav oprez i tamo su smanjili promete i skratili radno vreme. Ipak, to sve ne znači da moramo da se odreknemo vina!

U vinu se sjajno uživa i na terasi stana, u dvorištu, u trpezariji uz porodični obrok ili intimnu večeru, a tek uz dobru knjigu ili film! Kako biste došli do svoje omiljene boce nema potrebe da kršite pravila i izlažete riziku sebe i druge, dovoljno je da okrenete pravi telefonski broj i na vašu adresu stići će šta god poželite i to preko jednog od servisa sa obučenim i zaštićenim osobljem, a moguće je da svoje boce dobijete i bez direktnog kontakta sa dobavljačem.

Kompanija 105paOpet, ponosni vlasnik jedinstvenog portfolija finih i autentičnih uvoznih vina i distributer najšireg spektra popularnih domaćih etiketa, svojim vernim vinopijama stoji na raspolaganju za savet, nabavku i dostavu vina na kućnu adresu u najkraćem mogućem roku.

U njihovoj ponudi nalaze se pažljivo odabrane etikete iz najboljih francuskih apelacija, od kultnih šardonea i pinoa Burgundije, preko velikih etiketa Bordoa, do upečatljivih vina severne i južne Rone iz kuće Guigal.

Za lep dan, tu je popularni provansalski roze Whispering Angel, njegov mlađi brat The Palm i čitava porodica iz šatoa D’Esclans. Za potpuni ugođaj čekaju na vas izvanredni i elegantni šampanjci iz ponude kuće Billecart – Salmon. Kompanija 105paOpet uvozi i izvrsna vina iz vinarije Marjana Simčića, po mnogima najbolje vinske kuće u celoj Jugoistočnoj Evropi.

Tu su i pratioci ozbiljnih zalogaja, vina od tempranilja i drugih autentičnih sorti iz regije Ribera del Duero, a možete da birate od popularne Cepe 21 do kultne Vega Sicilie. Tu je i selekcija raskošnih Barola, zatim kultna toskanska kuća Soldera, kao i vina čuvenog Joške Gravnera, gurua low – intervention vinara širom sveta.

Napokon, za znalce prefinjenog nepca i ljubitelje dobrog rizlinga, kralja belih vina, tu je čitava selekcija single – vineyard etikete vinarije J.J. Prum iz Mozela.

Vaši vinski prijatelji iz kuće 105paOpet nude i najfinije španske pršute, odličan džin i celu paletu artizanskih Fever Tree tonika.

Katarina, Jovana i Sonja ne raspolaganju su za savet, preporuku i nabavku odabranih boca. Kontaktirajte ih na telefone 0600162853, 0600162852 i 0600162851 ili mejlom na adesu: office@105paopet.rs.

Kompletnu ponudu za lakši izbor etiketa možete da pogledate ovde.