Početna»Novosti»JaM Daily – novi, dnevni koncept u JaM-u
08.04.2024.

JaM Daily – novi, dnevni koncept u JaM-u

Šef kuhinje Milan Jovanović pripremio je različite menije za svaki dan, a ceo koncept je usmeren ka tome da gost proba više različitih jela u manjim porcijama

novost jam daily novi dnevni koncept u jam-u vinski magazin vino fino
Od prošle nedelje, u poznatom beogradskom bistrou JaM, od utorka do petka, u terminu od 12 do 14 sati, gostima je na raspolaganju JaM Daily ponuda, uz poseban doživljaj pravljenja hrane napolju, na grilu, pred očima gostiju. Šef kuhinje Milan Jovanović pripremio je različite menije za svaki dan, a ceo koncept je usmeren ka tome da gost proba više različitih jela u manjim porcijama.

Do sada, na meniju su bili jagnjeći kebab i suvidiran kotlet mangulice, a mi smo se u JaM-u zatekli na dan kada je škarpina bila glavna zvezda, i oduševila nas je – sjajno pripremljena sa još boljim sosom od dagnji i kavijarom od algi, i perfektno posloženih ukusa.

Probali smo i jako dobar rižoto sa šafranom, aromatični pire krompir i nekoliko osvežavajućih salata, sa narom i grejpfrutom i kompletan utisak je odličan!

Uz hranu koju, od nekoliko ponuđenih opcija, sami birate da se napravi na grilu, edukovano i ljubazno osoblje će vam preporučiti i vino koje se dobro uklapa uz jelo po vašem izboru, ali imajte na umu i da JaM ima jako dobre koktele koje nemojte propustiti.