Početna»Novosti»Kajli Minog vodi degustaciju na sajmu ProWein
15.03.2023.

Kajli Minog vodi degustaciju na sajmu ProWein

Pop ikona će u Nemačkoj predstaviti svoj prvi penušavi bezalkoholni roze

novost kajli minog vodi degustaciju na sajmu prowein vinski magazin vino fino
foto: facebook.com/kylieminogue
Na ovogodišnjem ProWein-u u Dizeldorfu, jednom od najvećih vinskih sajmova na svetu, pojaviće se i pop zvezda i vinarka Kajli Minog, objavljeno je na zvaničnoj stranici sajma. Ona će i lično voditi degustacije, a nastupiće u segmentu World of Zero, sajamskoj celini koja predstavlja vina bez alkohola i ona sa niskim sadržajem alkohola. Kajli će u Nemačkoj predstaviti penušavi roze bez alkohola lansiran pod njenim imenom – No Alcohol Sparkling Rose.

Novu „Kajli bez alkohola“ na sajmu Prowein možete probati od 19. do 21. marta u Dizeldorfu, i oceniti aromu pića koje je, kako se navodi na sajtu kuće Kylie Minogue Wines, napravljeno od odabranog evropskog grožđa i i zelenog čaja sa planina Lin-Da u Kini.

Bezalkoholno vino samo je jedan deo vinskog portfolija Kajli Minog, koja je pod svojim imenom ranijih godina lansirala delikatni Kylie Minogue Vin de France Rose 2019, kao i penušavi Kylie Minogue Prosecco Rose 2020 koji je privukao i pažnju kritičara Dekantera, Endrjua Džeforda, a koji je pohvalio ovo vino napravljeno u, kako je napisao, popularnom i zabavnom stilu.