Početna»Novosti»Karizma grupa ulaže 150 miliona dolara na Karibima
21.10.2020.Promo

Karizma grupa ulaže 150 miliona dolara na Karibima

U oktobru sledeće godine biće otvoren veliki turistički kompleks u Dominikanskoj Republici

novost karizma grupa ulaže 150 miliona dolara na karibima vinski magazin vino fino
Karizma grupacija, jedna od vodećih u svetu u oblasti hotelskog menadžmenta, objavila je da investira čak 150 miliona dolara u hotelski kompleks u Dominikanskoj Republici. Predsednik Karisma grupacije u Dominikanskoj Republici Horhe Felizi i suosnivač Karisma grupacije Ljubiša Krstajić nedavno su predstavili projekat rukovodstvu Dominikanske Republike, a inauguracija kompleksa zakazana je za za oktobar naredne godine.

Kompleks se sastoji od hotela Margaritaville Island Reserve, tropskog raja inspirisanog pesmama i životom Džimija Bafeta, muzičara poznatog po pesmama koje slave tropski eskapizam, i TUI Sensatori Cap Cana, sa porodičnim konceptom, ali i vilama samo za odrasle.

Kompleks će imati ukupno 519 soba, 268 za Margaritaville, 251 za TUI Sensatori Cap Cana.U okviru kompleksa biće 11 restorana, šest barova, dve recepcije, jedan spa, šest bazena, dva pozorišta, sportski sadržaji, kao i fabrika kraft piva.

Karisma u svom portfoliu hotela pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji, postavljajući nove standarde u hotelskom biznisu.