Početna»Novosti»Karizma Hotels otvara luksuzni hotel u Meksiku
10.06.2019.

Karizma Hotels otvara luksuzni hotel u Meksiku

Partnerstvo Karizme i kompanije Margaritaville rezultiralo je stvaranjem resorta svetske klase

novost karizma hotels otvara luksuzni hotel u meksiku vinski magazin vino fino


Nagrađivani ugostiteljski brendovi udružili su se u otvaranju prvih all-inclusive Margaritaville rizorta na najprestižnijim destinacijama širom Kariba i Meksika. Karisma Hotels & Resorts i Margaritaville predstavljaju zajednički prvenac - Margaritaville Island Reserve by Karisma, all-inclusive rizort iskustvo koje obuhvata luksuzne, opuštajuće rizorte, izgrađene na obalama plaža širom Meksika i Kariba.

Partnerstvo između Karisme i Margaritaville predstavlja prekretnicu, i označava početak dugoročne veze za izgradnju i upravljanje Margaritaville Island Reserve rizortima. Jedinstvenim dizajnom, izuzetnom uslugom, vrhunskom hranom i pićem, prožetom temama sa različitih tropskih destinacija, Karisma i Margaritaville će pružiti dinamično, prvoklasno Island Reserve Inclusive® iskustvo, koje pruža klijentima nove mogućnosti za bezbrižan, zabavan odmor inspirisan stihovima i stilom života pjevača, tekstopisca i bestseler pisca Džimija Bafeta.

Margaritaville Island Reserve Riviera Cancun by Karisma, prvi all-inclusive Margaritaville rizort će debitovati u zimskoj sezoni 2019. godine. Ovo letovalište kombinuje Karisminu renomiranu luksuznu uslugu i izvanrednu hranu i piće, sa autentičnim Margaritaville osjećajem za zabavu i eskapizam, originalnim konceptima hrane i pića, kao i ikoničkim elementima dizajna.

Dodatne potvrđene lokacije uključuju još jedan rizort u meksičkoj Riviera Maya, Jamajki i Kap Kani u Dominikanskoj Republici, pored ostalih destinacija u Latinskoj Americi i na Karibima.