Početna»Novosti»Kompanije Revin i Wine Art održale vinski salon
08.03.2018.

Kompanije Revin i Wine Art održale vinski salon

Među 800 zvanica našli su se gosti iz sveta biznisa, diplomatskog kora i ugostiteljstva koji su imali priliku da probaju i vina koja se nalaze na listi Wine Spectator Top 100

novost kompanije revin i wine art održale vinski salon vinski magazin vino fino
Povodom svojih jubileja, 25 i 10 godina, kompanije Revin i Wine Art koje se bave uvozom i distribucijom vina i vinske opreme organizovale su salon vina na kome su predstavile svoj celokupni portfolio u okviru koga se nalaze vina iz najprestižnijih vinskih regija kako sveta tako i regiona.

Među 800 pažljivo odabranih zvanica našli su se gosti iz sveta biznisa, diplomatskog kora i ugostiteljstva koji su imali priliku između ostalih da probaju i vina koja se nalaze na listi Wine Spectator Top 100 (Tenuta Belguardo, 23.mesto i Altesino Brunello di Montalcino, 11. mesto) kao i zvanično najbolji šampanjac na svetu za 2018. godinu, Brut Premier kuće Louis Roederer koja pravi i čuveni Cristal.

Još jedan kuriozitet ovog salona je da je održan u BMW Showroom-u pa su gosti mogli da se upoznaju premijerno i sa najnovijim modelom ovog automobilskog brenda, BMW x2! Netipičan prostor odabran za ovu manifestaciju nije bio prepreka da se predstavi i mladi šef Petar Mandić koji u njihova dva vinska restorana, Podrum Wine Art na Dorćolu i Podrum Novi na Novom Beogradu uspešno spaja vino i hranu. Time je ovo iskustvo bilo hedonistički upotpunjeno.