Početna»Novosti»Korpa Deli Market od sada radi i u Beogradu
25.09.2023.

Korpa Deli Market od sada radi i u Beogradu

Izvrsna vina, premijum etikete žestokih pića, sirevi, birani komadi mesa i druge poslastice – sve na jednom mestu u velikom lokalu ispod kalemegdanskih zidina

novost korpa deli market od sada radi i u beogradu vinski magazin vino fino
Nenad Kostreš i tim kompanije Corp na otvaranju beogradskog Korpa Deli Marketa
U Bulevaru vojvode Bojovića u Beogradu prošlog četvrtka otvoren je Korpa Deli Market, čime je i Beograd, nakon Novog Sada, dobio prodavnicu u kojoj se mogu na jednom mestu naći ekskluzivna vina, žestoka pića, delikatesi i mnogi drugi proizvodi.

Otvaranje prodavnice u K Distriktu u četvrtak uveče pretvorilo se u veliku gradsku žurku na kojoj su se pila odlična vina i degustirali zalogaji iz obimne ponude Korpa Deli Marketa. Gosti i budući kupci zagledali su police sa sirevima, čokoladama, premijum čajevima i kafom, rashladne vitrine sa biranim komadima mesa, ulazili u mali vinski podrum unutar prodavnice u kome su smeštene najvrednije etikete vina...Iskoristili smo priliku da jednog od ljudi iz tima kompanije Corp koji je ovu prodavnicu "postavio na noge", Nenada Kostreša, upitamo po čemu se ova prodavnica razlikuje od novosadske.
- Prostor je za 35 procenata veći, a i asortiman je širi za toliko. Akcenat proširenja ponude je na ponudi vina i premijum etiketa žestokih pića - rekao je Kostreš, najavivši da će ova prodavnica biti u relativno bliskoj budućnosti obogaćena i drugim, ugostiteljskim sadržajima, za koje na donjem nivou ovog prestižnog prostora naspram Kalemegdana itekako ima mesta.