Početna»Novosti»Kuća Bikicki pustila u prodaju unikatne čaše
29.03.2021.Promo

Kuća Bikicki pustila u prodaju unikatne čaše

Čaše se mogu kupiti na sajtu vinarije Bikicki, u kojoj poručuju da ove premijum čaše obećavaju najveće moguće zadovoljstvo u degustaciji vina

novost kuća bikicki pustila u prodaju unikatne čaše vinski magazin vino fino

Vinska kuća Bikicki pustila je u prodaju unikatne čaše koje, kako navode u ovoj fruškogorskoj vinariji, savršeno pristaju njenim vinima. Posredi su čaše široke u osnovi tela, sa vrlo visokom i delikatnom nožicom i izbrazdanim dnom - sasvim u skladu sa aktuelnim trendovima.

Čaše se mogu kupiti na sajtu vinarije Bikicki, u kojoj poručuju da ove premijum čaše obećavaju najveće moguće zadovoljstvo u degustaciji vina.

- Skyline je unikatna linija vinskih čaša firme VD Glass iz Italije, dizajnirana u saradnji sa Simoneom Logerikom, najboljim somelijerom Italije. Čaše su izrađene od visokokvalitetnog kristala i ne sadrže teške metale koji bi mogli da utiču na ukus vina - navode u vinariji Bikicki koja je, da podsetimo, pre dve godine na takmičenju BIWC u Sofiji osvojila veliki trofej za najbolje oranžno vino Balkana, i to za etiketu Traminac Uncensored 2016.