Početna»Novosti»Kuća Burger House Bros slavi deset godina
23.11.2023.

Kuća Burger House Bros slavi deset godina

Beogradski street food pioniri tokom poslednjih godinu dana napravili su niz kolaboracija sa nekim od najboljih domaćih ugostitelja

novost kuća burger house bros slavi deset godina vinski magazin vino fino
Burger House Bros ove godine proslavio je jubilarni, deseti rođendan, a momci koji stoje iza ovog koncepta su i doneli burger kulturu u prestonicu. Ove godine, u znaku desetogodišnjice postojanja, napravili su sjajne kolaboracije sa nekim od najboljih domaćih ugostitelja.

Inspiraciju su, kako kažu Mirko, Stefan, Stefan Lazar Lazarević i Filip Toronij pronašli u svojim kolegama i njihovim gastronomskim kreacijama. Zastali su, analizirali, isprobali i čestitali im na uspehu, pa onda i napravili, kako oni vole da kažu, bratske kolaboracije. Prva se dogodila u decembru 2022. sa Aleksandrom Škipićem iz Saša bara kada su zajedničkim snagama kreirali njihov prvi dry aged, Black Label burger, a pozitivni utisci gostiju motivisali su ih da svakog narednog meseca kreiraju novu kolaboraciju sa drugim kolegama. Tako su se udružli i sa kolegama iz Mandarina Cake Shop-a, Giovannis picerije, lokala La Taqueria, Ščepinih vragolija, Billy’s pice i sa Vanjom Puškarom.

U svaku od ovih kolaboracija utkano je puno zajedničkog truda i timskog rada, a po svemu sudeći braća će i u 2024. godini nastaviti sa kolaboracijama, na radost mnogih.