Početna»Novosti»Kulen, hleb, prokupac i skrivene atrakcije Srbije
01.02.2023.

Kulen, hleb, prokupac i skrivene atrakcije Srbije

Novi broj magazina OS by Vino & Fino donosi tekstove o turističkom, vinskom i gastronomskom blagu naše zemlje

novost kulen hleb prokupac i skrivene atrakcije srbije vinski magazin vino fino
Magazin OS (Outstanding Serbia) by Vino & Fino u novom, trećem broju donosi obilje teksova o gastronomskom, vinskom i turističkom blagu Srbije. Izdanje na dva jezika, srpskom i engleskom, nalazi se u svim avionima kompanije Air Serbia. OS magazin postao je neprikosnoveni vodič kroz gastronomiju, turizam, vina, kulturnu baštinu i prirodne lepote Srbije, namenjen domaćim i stranim gostima. U trećem broju, u „glavnoj ulozi“ su vina od prokupca, vrhunski zanatski hlebovi i kulen kao jedan od najvećih dometa regionalne gastronomije, a tu je i ekskluzivni vodič kroz najbolje burgere u Beogradu i Novom Sadu.
.
U novom broju OS magazina u rubrici Check Inn nalaze se i prikazi odabranih restorana i bistroa, dok je kao reprezentativna destinacija odabran Zlatibor sa svojim hotelima i prirodnim lepotama. Tu je i kolumna iz pera Tanje Vasojević (TrippinSrbija) koja poziva na avanturu otkrivanja manje poznatih atrakcija u Srbiji. Uz njen tekst, više nemo izgovora da se te lokacije ne obiđemo!

OS by Vino & Fino nalazi se na svakom sedištu u avionima Air Serbia, na redovnim i čarter letovima, kao i u business lounge-u na Aerodromu Nikola Tesla. Takođe, magazin se besplatno distribuira i u restoranima, barovima i kafeima širom Srbije.