Početna»Novosti»Kuvar Dejan Markus pronađen posle šest dana!
13.02.2020.

Kuvar Dejan Markus pronađen posle šest dana!

Nekadašnji voditelj emisije Kuvati srcem nestao je 7. februara. Alarmirana je policija, a njegova sestra apelovala je na javnost da joj pomogne u potrazi

novost kuvar dejan markus pronađen posle šest dana vinski magazin vino fino

Poznati kuvar iz Srbije Dejan Markus (44), koji trenutno živi u Zagrebu gde se bavi prodajom vina, pronađen je posle nekoliko dana opsežne potrage. Srećnu vest je prenela njegova sestra Jelena Markus Vučković.

- Ovim postom bih htela da vam se svima zahvalim na pomoći, brizi, požrtvovanosti i svim informacijama koje ste mi davali... Imam najlepšu vest koju smo čekali Dejan je živ, ali dok se sama ne uverim i ne vidim ga ne mogu vam ništa više reči... Hvala vam od srca svima - napisala je njegova sestra na Fejsbuku. Osim ovoga, još uvek nisu poznate okolnosti koje su dovele do Markusovog nestanka, kao ni gde je nađen i u kom zdravstvenom stanju.

Sedmog februara Markusova sestra prijavila je njegov nestanak. Pre nestanka, Markus je prijateljici i stanodavcu rekao da se nalazi na putu u inostranstvo i od tada se više nije javljao. Njegova sestra alarmirala je policiju i zamolila građane da joj jave bilo koju informaciju koja bi mogla da joj koristi u potrazi.

Dejan Markus postao je poznat zahvaljujući emisiji Kuvati srcem u kojoj je spremao jela zajedno sa slavnim ličnostima u Srbiji. Emisija je emitovana na RTS, a nakon političkih promena u Srbiji 2012. godine Markus se preselio u Zagreb gde je, posle kratke hotelijerske epizode, otvorio vinoteku The Wine.