Početna»Novosti»METRO donirao hranu za Sigurnu kuću
28.05.2020.

METRO donirao hranu za Sigurnu kuću

Poznata kompanija podržala je i rad Društva MNRO Zvezdara, magazina Lice UIlice i obezbedila higijenska sredstva za Hitnu pomoć u Kragujevcu

novost metro donirao hranu za sigurnu kuću vinski magazin vino fino
Pandemija virusa COVID-19 poremetila je živote svih ljudi, a posebno onih koji se već nalaze u nezavidnom položaju, zbog čega je neophodno pružiti im podršku i pomoć i nakon okončanja vanrednih okolnosti. METRO Cash & Carry Srbija prepoznao je širinu problema i u saradnji sa Bankom hrane Beograd donirao namirnice štićenicima Sigurne kuće u Beogradu. Kompanija je podržala i Društvo MNRO Zvezdara i prodavce magazina Lice ulice, koji su često viđeni gosti METRO radnji.

Takođe, u jeku pandemije obezbeđena su potrebna higijenska sredstva za Hitnu pomoć u Kragujevcu, i nesebičan tim zdravstvenih radnika, koji su tokom vrhunca pandemije bili na prvim linijama odbrane i zaštite zdravlja svih Kragujevčana.

- METRO je od svog dolaska u Srbiju pre 15 godina, uvek nastojao da bude pouzdan poslodavac, partner i odgovoran član društva. Naša misija je da pružimo maksimum usluge i kvaliteta našim partnerima i kupcima, ali i da pomognemo onima kojima je pomoć neophodna. Samo solidarnošću i zajedništvom možemo brže prevazići izazove koji su pred nama i iz njih izaći snažniji - izjavio je generalni direktor kompanije METRO Cash & Carry Srbija, Andre Rinensland.