Početna»Novosti»METRO organizovao humanitarni božićni ručak
09.01.2018.

METRO organizovao humanitarni božićni ručak

Članovi Juniorskog kluba kuvara pripremili su ručak za oko 50 dece a za preostalih 150 korisnika, ručak je isporučen u centralnu kuhinju Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine

novost metro organizovao humanitarni božićni ručak vinski magazin vino fino
Mladi kuvari iz Junior Chef Club-a su i ove godine na sam dan Božića u METRO HoReCa Centru kuvali za decu, a ovoga puta hrana koja je pripremljena donirana je štićenicima iz “Doma za decu bez roditeljskog staranja Jovan Jovanović Zmaj”.

Članovi Juniorskog kluba kuvara (Junior Chef Club), pripremili su ručak za oko 50 dece a za preostalih 150 korisnika, ručak je isporučen u centralnu kuhinju Centra za zaštitu odojčadi, dece i omladine. Događaj su uveličali NJ.K.V. Katarina Karađorđević i ambasador Kanade u Srbiji, Keti Čaba sa suprugom.

Zajedništvo i partnerstvo u cilju podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija METRO smatra neophodnim za bolju budućnost zajednice. Junior Chef Club pored svojih redovnih aktivnosti edukativnog i stručnog karaktera i brojnih uspeha na najprestižnijim međunarodnim kulinarskim takmičenjima, posebnu pažnju posvećuje humanitarnom radu.
Humanitarnu akciju su podržale i kompanije: McCain, Kotanyi i Frikom.