Početna»Novosti»Modna akademija u znaku proseko vina Mionetto
08.10.2020.Promo

Modna akademija u znaku proseko vina Mionetto

Akademija Mionetto Style Academy je edukativnog i takmičarskog karaktera: deset učesnika bori se za predstavljanje na predstojećoj Beogradskoj nedelji mode

novost modna akademija u znaku proseko vina mionetto vinski magazin vino fino
Mionetto Prosecco, vodeći italijanski brend u domenu penušavih vina, u saradnji sa poznatim modnim dešavanjem Belgrade Fashion Week, pokrenuo je svoju prvu modnu akademiju u Srbiji. Učesnici su izabrani na javnom konkursu na koji se javio veliki broj mladih dizajnera.

Akademija je i edukativnog i takmičarskog karaktera: pod mentorstvom Boška Jakovljevića i Nenada Radujevića, deset takmičara bori se za predstavljanje na predstojećem Belgrade Fashion Week-u.

- Ovo je prvi put u našem regionu da jedan brend alkoholnog pića istupi tako smelo u kolaboraciju sa modnom industrijom, a kao rezultat te kolaboracije imamo jedinstven spoj najboljih elemenata iz obe industrije - navode inicijatori ove zanimljive saradnje.

Mionetto Style akademija, u skladu sa sloganom More than just a dream, projekat je osnaživanja i podrške mladim modnim dizajnerima da ostvare svoje snove. Akademija kombinuje teoriju i praksu, i okuplja eksperte iz sveta mode kao što su Marija Tarlać, Ašok Murti, Dragana Ognjenović, Brana Antonić, Ana Ostojić, Jasmina Šupeljak, Jasenka Stekić, Ana Tošić Trajković i mnogi drugi, kako bi na neformalan, ali temeljan način preneli svoje znanje i veštine mladima.