Početna»Novosti»Najbolji prokupci Srbije na okupu u Beton hali
14.10.2021.

Najbolji prokupci Srbije na okupu u Beton hali

Salon prokupca će, kao i svake godine, biti mesto na kome će se videti trenutna trajektorija razvoja ove sorte, i tačka susreta kolega i prijatelja iz vinskog sveta

novost najbolji prokupci srbije na okupu u beton hali vinski magazin vino fino

Salon prokupca, jedno od centralnih dešavanja u okviru ovogodišnje proslave Dana prokupca, održava se danas u Beogradu, u Event centru Promenada! Na dešavanju u Beton hali danas vas od 16 sati očekuju vina sledećih vinarija: Doja, Grabak, Rubin, Podrum Pevac, Jelić, Temet, Ivanović, Matalj. Yotta, Zmajevac, Despotika, Matijašević, Budimir, Aleksandrović, Antić, Milanov podrum, Virtus, Botunjac, Toplički vinogradi, Čokot, Tri planine, Podrum Rajković, Đurđević, Podrum vina Todor.

Salon će, kao i svake godine, biti mesto na kome će se videti trenutna trajektorija razvoja ove sorte - degustacija starih etiketa u novim berbama, i potpunih noviteta u portfolijima vinarija, i pokazaće na kojoj se tački razvoja prokupac nalazi u ovom trenutku. Uz to će Salon, podrazumeva se, biti i mesto susreta starih prijatelja i kolega iz vinskog sveta i prostor na kome ćemo svi zajedno deliti radost uživanja u dobrom vinu.

Ulaznica košta 1.000 dinara i prodaje se na ulazu u Promenadu, čaša se iznajmljuje a degustacije su besplatne.

Vidimo se u Beton hali!

Povezani unosi