Početna»Novosti»Najbolji šefovi kuvaju za Svratište za decu
20.09.2022.

Najbolji šefovi kuvaju za Svratište za decu

Kuvari najpoznatijih fine dining restorana u našoj zemlji zajedničkim snagama pripremiće 5 Star Dinner, humanitarnu večeru za decu ulice

novost najbolji šefovi kuvaju za svratište za decu vinski magazin vino fino
U okviru prvog Belgrade Restaurant Show koji se od 28. septembra do 2. oktobra održava u 50 prestoničkih restorana odigraće se i velika humanitarna večera 5 Star Dinner koju će zajedno pripremiti šefovi najpoznatijih fine dining restorana u našoj zemlji. Jela sa potpisom Jasmine Vukašinović, Filipa Ćirića, Krsta Radovića, Dušana Todića i Vanje Puškara, pet velikih domaćih šefova, biće uparena sa odabranim etiketama velikih domaćih vina iz vinarija Aleksandrović, Matijašević, Matalj, 100 žena, Vinčić i Zvonko Bogdan.

Zajedničkim snagama šefovi su kreirali fenomenalan degustacioni meni od pet sledova koji nikog neće ostaviti ravnodušnim, dok će sav prihod od večere biti doniran Svratištu za decu koje funkcioniše u sklopu beogradskog Centra za integraciju mladih.

Svečana večera, inače centralni događaj manifestacije Belgrade Restaurant Show, zakazana je za četvrtak, 29. septembar sa početkom u 19 sati u hotelu Square Nine, i trajaće četiri sata. Za to vreme, gosti će osim u jelima visoke kuhinje i odabranim etiketama vina, moći da uživaju i u melodijama poznatog pijaniste Nemanje Nikolića, koji za ovu priliku nastupa besplatno.

Sve informacije o večeri mogu se dobiti upitom na email zdenka.kostic@vf.rs, a preko ove adrese mogu se i rezervisati mesta na ovom jedinstvenom događaju.

Spisak svih restorana koji učestvuju na Belgrade Restaurant Show, zajedno sa specijalnim menijima pripremljenim za ovu manifestaciju, može se pogledati na sajtu restaurantshow.rs.

Prvi Belgrade Restaurant Show podržala je kompanija Telekom.

Povezani unosi