Početna»Novosti»Napravite svoju kobasicu uz Neoplantinu aplikaciju
17.06.2022.Promo

Napravite svoju kobasicu uz Neoplantinu aplikaciju

Ova gastronomska igra pruža mogućnost izbora prečnika kobasice, odnosa mesa i drugih sastojaka, kao i upotrebu različitih dodataka po želji

novost napravite svoju kobasicu uz neoplantinu aplikaciju vinski magazin vino fino

Kompanija Neoplanta je u prisustvu medija i influensera obeležila lansiranje aplikacije Napravi kobasicu po svom ukusu. U autentičnom ambijentu Salaša 137 nadomak Novog Sada, prisutni su razmenjivali svoje ideje, ali i suprotstavili svoje recepte, te je novinarka Milka Gajić Šuica, koja je, po oceni stručnog žirija osmislila najbolji, dobila vrednu nagradu - Capriolo široooko bicikl.

Aplikacija koju su osmislili zaposleni u kompaniji Neoplanta omogućava da na virtuelan način napravimo kobasicu po sopstvenoj recepturi.

Ova gastronomska igra pruža mogućnost izbora prečnika kobasice, odnosa mesa i drugih sastojaka, kao i upotrebu različitih dodataka po želji, čime virtuelni kulinari mogu doći do finalnog, idealnog proizvoda.

Aplikacija je lansirana na Salašu 137 kod Novog Sada

- Želeli smo da svim ljubiteljima naših delikatesa pružimo priliku da se oprobaju u ulozi majstora za pravljenje kobasica, pa smo zbog toga osmislili ovu aplikaciju kroz koju će svaki učesnik biti u prilici da napravi svoju idealnu kombinaciju, ispriča zanimljivu priču o njenom nastanku i da joj ime - ističe Jelena Kanazir, specijalista za PR i komunikacije kompanije Neoplanta.

Kako je celokupan projekat osmišljen kao takmičenje koje će trajati do 4. jula, nakon četiri nedelje prikupljanja recepata potrošača, stručni žiri će proglasiti najbolje i potencijalno najukusnije kobasice i dodeliti vredne nagrade. Ukoliko želite da zvanično postanete virtuelni kulinar, posetite sledeći link: https://napravikobasicu.neoplanta.rs/.