Početna»Novosti»Naučite da kuvate!
26.01.2023.

Naučite da kuvate!

Ponovo počinju kursevi u poznatoj beogradskoj školi kuvanja

novost naučite da kuvate vinski magazin vino fino
Il primo škola kuvanja pokrenula je novu sezonu kurseva - Ako želite da savladate osnove kuvanja za vas je onda kurs pod nazivom Osnove kućnog kuvanja 1, dok oni ambiciozniju gurmani mogu da završe kurs francuske kuhinje i tako unaprede svoje kulinarske veštine.
Kurs za početnike u kuvanju počinje 30. januara i na njemu ćete naučiti da spremate italijansku pastu, tri vrste domaće pite, ali i najsočnije batake iz rerne i domaću žutu supu sa rinflajšem. Osim ovih konkretnih jela naučićete i kako se pravilno griluju stejkovi, kao i razne tehnike pohovanja.

Kurs francuske kuhinje otkriće vam mnoge tajne francuske gastronomije. Naučićete da spremate guščiju džigericu, junetinu burginjon, flambirane „crepes suzette“ palačinke i još mnogo prepoznatljivih jela koja francusku kuhinju upravo i čine tako posebnom.

Kursevi traju šest nedelja i održavaju se u večernjim terminima, ponedeljkom ili utorkom, u zavisnosti od kursa, u prostorijama Il primo škole kuvanja koja se nalazi u Profesorskoj koloniji u Beogradu, na adresi Kopernikova 6. Traju dva i po sata, a cena kurseva je 260 evra i mogu se platiti u dve rate.

Dodatne informacije možete dobiti na 063 3196 350